Marriott Bonvoy forlænger Elite Status.

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Marriott Bonvoy følger efter andre hotelkæder og forlænger medlemmers nuværende status med et år.

Marriott Bonboy har nu annonceret, at hotelkæden forlænger medlemmers status med et år. Hotelkæden tager dermed hånd om de problemer, som medlemmer har med at kunne optjene status i den aktuelle situation med de mange rejserestriktioner under Corona pandemien. Dette sker efter en række andre loyalitetsprogrammer allerede har meldt ud, at de også forlænger medlemmernes status.

Du kan her læse mere om hvad andre hotelkæder gør: Hyatt, Hilton, Accor og Nordic Choice.

Status forlænges til februar 2022

Kunder med status hos Marriott Bonvoy har ventet på denne nyhed i uger, især efter at store rivaler som World of Hyatt og Hilton Honors allerede har forlænget status for deres medlemmer. Som den sidste store globale aktør i hotelbranchen følger Marriott nu efter og forlænger al status for sine medlemmer indtil februar 2022.

Grundlaget for forlængelsen er den status, som du optjente i 2019. De nætter, du i løbet af 2020 har på hoteller knyttet til Marriott Bonvoy, får derfor kun betydning for din status i 2021, hvis du kvalificerer dig til status på et højere niveau.

Marriot Bonvoy giver dig status på livstid, hvis du både har haft status i et bestemt antal år og haft et givet antal overnatninger. Eksempelvis får du guldstatus på livstid, hvis du har haft guldstatus (eller højere) i mindst 7 år og 400 overnatninger. Din status for året 2021 vil under alle omstændigheder tælle med i beregningen af din status på livstid – og dermed hjælpe med til at opnå status på livstid.

Opgraderingsbeviser og bonusnætter

Hvis du tilbringer mellem 50 og 75 nætter på et hotel knyttet til Marriott Bonvoy, kan du vælge mellem forskellige belønninger. Mange vælger at få en garanteret opgradering til suite, de såkaldte Suite Night Awards. Suite Night Awards, der blev optjent i 2019, udløber normalt i slutningen af 2020. Men nu er det blevet vanskeligere at indløse disse. Marriott Bonvoy har derfor forlænget gyldigheden af de opgraderingsbeviser, der blev optjent i 2019. De kan nu indløses indtil udgangen af 2021. Hvis du har et bevis på en gratis overnatning, kan de indløses indtil udgangen af januar 2021.

Ombooking & aflysning

Du har også mulighed for at kunne annullere eller ændre dine reservationer for ophold der er planlagt til at finder sted indtil udgangen af juni 2020. Her kan du finde opdateret information fra Marriott.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om Marriott Bonvoy? Eller vil du gerne lære nogle tip, tricks og tricks? Måske vil du gerne vende nogle ideer med andre medlemmer af Marriott Bonvoy? Så kan du med fordel besøge vores forum.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig bragt på vores tyske søsterside www.insideflyer.de

Fotos: Renaissance Downtown Dubai (c) Marriott International

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *