Nordic Choice fryser medlemsniveau i 12 måneder

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det er ikke let at samle bonuspoint når man ikke rejser, noget som desværre er en realitet for de fleste af os lige nu. Flere og flere bonusprogrammer har derfor valgt at slække på kravene for at beholde status i indeværende år. Nu følger også Nordic Choice Club efter med en meget generøs statusfrysning.

Som vi skrev om for nogle dage siden, er en række af hotelkædernes bonusprogrammer kommet med tiltag som gør det lettere for de bedste kunder at beholde status i indeværende optjeningsår. Radisson Rewards har været blandt de mest generøse og forlænget kundernes medlemsniveau med 12 måneder. Nu følger også Nordic Choice Club efter med 12 måneders status nedfrysning.

Nordic Choice Club

Du kan fortsat stige i niveauerne

Betingelserne for Nordic Choice Clubs udvidelse af medlemsniveauet er enkle. Gyldigheden på alle medlemsniveauer udvides med et år. Hvis din periode egentlig skulle være til juni 2020, varer den nu i stedet til juni 2021. Beslutningen har tilbagevirkende kraft fra februar 2020. Hvis du er blevet nedgraderet i denne tidsperiode vil du blive opgraderet igen.

Skulle du på en eller anden måde ikke være omfattet af nogen form for rejserestriktioner, kan du selvfølgelig fortsat stige i niveau.

Foto: Nordic Choice HotelsHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *