Hyatt: Næsten alt forlænges et år

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hilton var den første hotelkæde, der forlængede status med et år for alle. Også for dem, der ikke nåede at genoptjene deres status i løbet af 2019. Hyatt har ikke overraskende gjort stort set det samme.

Elite Status beholdes endnu et år

Alle nuværende elitemedlemmer får forlænget deres status. Man skal således ikke genoptjene sin status på den sædvanlige måde i kalenderåret 2020. Dette betyder, at den status du havde den 31. marts 2020 automatisk bliver forlænget indtil 28. februar 2022. Dette gælder for alle niveauer i loyalitetsprogrammet: Discoverist, Explorist og Globalist.

Du er naturligvis velkommen til at tage så mange overnatninger i løbet af 2020, at du optjener en højere status.

Længere tid til at bruge belønninger

Hyatt tilbyder sine medlemmer noget, der hedder Milestone Rewards. Dette er belønninger, medlemmerne optjener på grundlag af antallet af overnatninger eller antallet af optjente point i løbet af et kalenderår. Oversigten er vist nedenfor:

Alle uudnyttede beviser på gratis overnatninger, opgraderinger til suite og adgangskort Club Lounge med udløbsdato mellem 1. marts, 2020 og 31. december, 2020, vil få udløbsdatoen forlænget indtil 31. december 2021. Denne forlængelse gælder også for belønninger, der optjenes i hele 2020 og som har en udløbsdato i løbet 2020. (som f.eks. den gratis overnatning der udløses efter 30 overnatninger. Denne forældes normalt efter 6 måneder)

Længere tid til at bruge point

Hyatt suspenderer også forældelsen af de point, der bliver for gamle i løbet af 2020. Vi skal lige minde om, at det er Hyatt’s politik, at alle point på kontoen slettes, hvis et medlems konto ikke har haft aktiviteter i 24 måneder.

Priserne på bonusovernatninger ændres først i mars 2021

Hyatt har tidligere annonceret ændringer af priserne på bonusovernatninger. Men disse prisændringer bliver først indført i marts 2021. Dette gælder den årlige regulering af priserne på bonusovernatninger. Men også introduktionen af priser for høj- og lavsæson er udsat til marts 2021.

Bundlinjen

Jeg har altid haft mere tillid til Hyatt end andre hotelkæder, når det drejer sig om at gøre det rigtige for de mest loyale medlemmer. Det interessante spørgsmpl er naturligvis, hvad andre kæder som Marriott og IHG nu vil gøre.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Craig Sowerby og bragt på vores britiske søsterside https://insideflyer.co.uk/Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *