KLM indstiller alle langdistance flyvninger

KLM Boeing 787 Dreamliner

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

På grund af nye rejserestriktioner i Holland indstiller KLM alle langdistance ruter, plus ruter til visse europæiske destinationer.

Med de nye rejserestriktioner kan KLM risikere, at skulle efterlade rejsende eller personale, som ikke må flyve med tilbage. Dette er ikke en situation, selskab ønsker at blive udsat for, og aflyser derfor præventivt alle flyvninger. Det skriver det hollandske rejsemedia luchtvaartnieuws.

Coronatest

Den hollandske regering annoncerede tidligere i dag nye rejserestriktioner, som træder i kraft fra på lørdag. Rejsende, som ankommer til landet, skal dermed ikke længere kun at kunne forevise et negativt testresultat af en nylig PCR-test, men skal også tage en lyntest inden afrejse fra udlandet.

“Ved at pålægge besætninger at tage en antigentest fra udlandet risikerer vi at efterlade besætningsmedlemmer. Det betyder, at vi ikke længere kan flyve på langdistanceruter og til forskellige destinationer i Europa.”

udtaler en ordfører for KLM til luchtvaartnieuws.

Coronavacciner

Det betyder, at dette ikke kun rammer passagerflyvninger, men også fragtflyvningerne. KLM var netop et af de flyselskaber, som havde forberedt sig på, at flyve mange vacciner under kontrollerede forhold til Europa. Også disse flyvninger kommer dermed i fare.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *