Norwegians rekonstruktion i Norge godkendt af domstol

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Oslo Byfogedembede godkendte i dag Norwegians rekonstruktion i Norge. Dermed er koncernens rekonstruktionsprocesser i både Norge og Irland godkendt af domstolene, og to meget vigtige milepæle er nået i rekonstruktionen af Norwegian.

Selskabet forbereder nu processen med at indhente ny kapital.

Domstolen konkluderede efter, at kreditorerne godkendte den norske rekonstruktionsplan i en afstemning, som blev afsluttet fredag d. 9. april.

Vi er meget glade for denne vigtige afgørelse. Når vi har nået de to største juridiske milepæle, kan vi se frem mod at fortsætte arbejde med at indhente ny egenkapital.

Jeg er stolt over at lede et selskab, som kendetegnes af en helt enestående vedholdenhed og gå-på-mod. Og jeg er meget taknemmelig for, at vi har fået afgørende opbakning til at kunne fortsætte vores virksomhed

Jacob Schram, koncernchef i Norwegian.

Afgørelserne i både Irland og Norge træder i kraft, når den planlagte egenkapital er indhentet. Kapitalindhentningen er forventet gennemført i løbet af maj måned.

For yderligere, se venligst meddelelsen til Oslo Børs.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *