Verdens længste flyrute – Brug Avios eller American Airlines miles til at booke en bonusbillet

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Verdens længste flyrute er nu Qatar Airways ruten mellem Doha og Auckland. Du kan få bonusbilletter til denne tur i Business Class og dermed komme godt til Auckland.

Ruten flyves af et Boeing 777-200LR og det har 42 flat-bed sæder i Business Class og 217 standard økonomisæder.

Det interessante er at du kan bruge enten 150.000 Avios eller 80.000 American Airlines miles (plus skatter, afgifter og gebyrer ).

Det er muligt at få bonusbilletter til Business Class på verdens længste flyrute fra Doha og til Auckland.

Det er let at komme til Doha direkte med Qatar fra København. så du kan købe en separat billet til dette. Enten via bonuspoint eller en normal kontantbillet.

Business Class kabinen i den Boeing 777-200LR, som Qatar Airways benytter til deres længste rute.

De 42 Business Class sæder er i et 2-2-2 layout og derfor er der ikke direkte adgang til gangen for alle sæderne. Så rejser du alene bør du gå efter et sæde ved vinduet eller et af midtersæderne, så du undgår at nogle skal kravle hen over dig for at komme ud. Det er ved vinduerne, som du får mest privatliv på den lange flyvning.

Ruten er 9.032 miles eller 14536 kilometer lang.

Det er en lang flyvetur. Ruten er 9.032 miles eller 14536 kilometer lang. Qatar Airways tager 16 timer og 20 minutter på turen fra Doha og til Auckland. Turen den anden vej tager 17 timer og 30 minutter. Forskellen er at der er medvind i flyvehøjden og det giver en forskel på næsten en time.

For at booke din rejse, så kan du se på British Airways hjemmeside om der er tilgængelige sæder på den afgang du søger. Jeg har fundet sæder fra nu af og det næste 11 måneder frem. Hvis du vil bruge Avios, så booker du blot via British Airways hjemmesiden. Vil du bruge American Airlines, så kan du bruge datoen og kontakte Ameircan Airlines kundeservice for at booke rejsen (hvis du ikke kan finde den på American Airlines hjemmesiden).Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *