Vi ønsker dig en rigtig glædelig jul

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi kan vist godt være ærlige over for hinanden. 2021 har også været et træls år. Det har ramt alle, men ikke mindst for alle os, der elsker at rejse ud i verden.

2021 blev igen et hårdt år for rejsebranchen og det efter at 2020 bestemt heller ikke var god for alle de mange som arbejder inden for rejseindustrien. Det er fortsat ikke muligt at rejse frit rundt i verden og restriktionerne ændres hyppigt i øjeblikket. Vi ser ind i et 2022, som formodentligt ser lidt lysere ud, men nok også der vil restriktioner påvirke os som rejser meget.

Vi vil fra InsideFlyer redaktionen gerne ønske dig og dine en rigtig god jul. Vi er glade for den støtte vi har mødt fra jer som følger og læser vores daglige nyheder på alle årets 365 dage.

Igennem året er InsideFlyer vokset trods et udfordrende 2021. Vi fik også lavet flere arrangementer som blandt andet en middag på Kokkeriet i et Singapore Airlines tema eller for ikke så lang tid siden en “Farewell Flight til DAT’s MD-83 Mad Dog”. Sidst men ikke mindst er vores meget populære rejsejulekalender kommet til sin sidste låge – en låge der byder på et luksusophold på Maldiverne. Du kan nå at deltage endnu ved at klikke her.

Så tak til alle som deltager i disse events og for mails, kommentarer og telefonopkald igennem året der er gået. Det er meget værdsat.

Vi fortsætter naturligvis med daglige nyheder her i de sidste 7 dages tid frem mod nytårsaften – kig med – måske der kommer en lille overraskelse.

Vi ønsker en glædelig jul til dig og dine.

Hilsen
Redaktionen på InsideFlyerHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *