Video: GoGo In-flight services

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I nedenstående video kan du se og høre om hvordan firmaet GoGo, som samarbejder med bl.a. Air Canada, Virgin America, Delta, United, US Airlines og American Airlines, tilbyder online services på indenrigs flyvninger i USA.

Det er interessant at se, hvordan firmaet har anvendt kendt teknologi fra landjorden og vendt det rundt og endda taget beslutningen om, at skabe deres eget netværk over hele USA.

Personligt kan jeg godt lide tanken om, at et netværk dækker et helt kontinent, så slipper jeg for at tænke på hvilket selskab jeg skal være medlem af på den næste rejse. Og set i forhold til prisen for 1 måneds fuld medlemskab på $49.95 (ca. 260 DKK), uanset flyselskab, så er det et overkommeligt beløb for en sådan service.

Kender du til nuværende services eller kommende services der tillader in-air mobilforbrug, så smid en kommentar nedenfor og evt. del din erfaring med os?

GoGo introduktion:

In-air demo:

GoGo prisliste
GoGo prisliste

[box style=’note’] Techcrunch nyhed: Klik her [/box]Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *