Vidste du at Københavns Lufthavn har en doktor, som vil have en Lufthavnsklinik der skal være blandt verdens førende?

Airport Doctor Københavns Lufthavn

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Ambitionerne er store hos Airport Doctor i Københavns Lufthavn, der vil være blandt verdens bedste på sit felt – ikke mindst med de hurtige og pålidelige coronatest, der udgør en helt central service for toppen af dansk erhvervsliv, ambassader og luftfartsselskaber.

På 1. sal i Københavns Lufthavns terminal 2 finder man Airport Doctor. Som lufthavnens eneste speciallægeklinik har Airport Doctor gennem de seneste to år i coronapandemiens skygge udfyldt en samfundskritisk funktion ved at være med til at holde Danmarks forbindelse til verden åben.

En af klinikkens helt centrale services er de lynhurtige og pålidelige COVID-19 test, teamet kan udføre på topprofessionelt udstyr, der ellers kun findes på landets universitetshospitaler. Med det til rådighed kan en fuldt ud anerkendt PCR-test gennemføres med svar på kun 25-45 minutter.

Derudover kan klinikken med sin beliggenhed generelt sikre, at en passager er fit-to-fly med en målrettet speciallægeundersøgelse, når det måtte være påkrævet. Begge tilbud er noget, adskillige repræsentanter fra den øverste ledelse i nogle af Danmarks største virksomheder har benyttet sig af.

Dr. Behroz Firoozfard – Airport Doctor i Københavns Lufthavn.

Der er ingen tvivl om, at vores klinik har en sindssyg vigtig position i forhold til at sikre dansk erhvervsliv. Med vores hurtige coronatest sørger vi for, at diplomater, topchefer, embedsfolk og myndigheder kan komme sikkert ud i verden og hjem igen – også med kort varsel.

Dr. Behroz Firoozfard, speciallæge og grundlægger af Airport Doctor.

Vigtig indsats for at holde hjulene i gang

I 2021 gennemførte Airport Doctor DK omkring 200.000 coronatests, og selvom det ikke lyder af meget sammenlignet med branchens store aktører, så gør klinikkens unikke placering og meget specifikke kundegrundlag, at der er tale om en uvurderlig ydelse.

Vi har verdens bedste udstyr stående, og vi kan med det servicere et lidt specielt klientel, der sætter stor pris på det produkt, vi tilbyder. Jeg ser os lidt som et Ferrari værksted, der tager sig af nogle high end customors.

Dr. Behroz Firoozfard.

Udover dansk erhvervsliv har stribevis af internationale organisationer, ambassader og diverse statslige enheder også besøgt Airport Doctor. Ikke mindst i pandemiens tidlige dage, hvor klinikken var blandt de første private testudbydere. 

Dertil er en række af de store flyselskaber, der er til stede i lufthavnen, også blandt klinikkens kunder. Alle nyder de godt af en effektiv service, der efter aftale er tilgængelig alle døgnets timer, og ambitionerne for fremtiden er at udbygge positionen.

Selvfølgelig har vi ikke reddet verden alene, men ved at have været med fra starten og at være til rådighed direkte i lufthavnen klos op ad check-in så synes vi helt sikkert, at vi har ydet en vigtig og væsentlig indsats i vores niche for at være med til at holde hjulene i gang i Danmark.

Det vil vi naturligvis fortsætte med, og i løbet af 2022 og 2023 vil vi udvide klinikken, så vi kan sikre de rejsende endnu bedre speciallægeservice og på den måde fortsætte som en af verdens bedste lufthavnsklinikker.

Dr. Behroz Firoozfard.

Hurtige test – men det koster

Priserne for de enkelte behandlinger og test er naturligvis ikke de billigste, men det kan være nødvendigt for at kunne rejse. En blodprøve for antistoffer (antibody test) koster 1.200,- kroner og du har et resultat efter 60 minutter inklusiv certifikat. En PCR test kan tage helt ned til 45 minutter inklusiv certifikat, men koster så også 2.400,- kroner.

Du kan se mere til priserne på de enkelte behandlinger og test her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *