Finnair kommer med Premium Economy i år

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Allerede i slutning af 2019 annoncerede Finnair planer om at tilbyde premium economy på langdistanceflyvninger ud over economy og business class. Nu er det finske selskab klar til at annoncere flere detaljer om denne rejseklasse.

I første omgang forlød planen, at Finnair ville tilbyde premium economy sidste år. Det er desværre blevet forsinket til i år. Flyselskabet siger, at det kommer med et smukt design med ekstra komfort, plads og service. Udover economy og business class har Finnair også tilbudt economy comfort i nogen tid. Disse sæder tilbyder allerede meget mere benplads sammenlignet med economy class sæder. Flyselskabet er nu klar til at kunne tilslutte sig andre europæiske flyselskaber, der også tilbyder et dedikeret premium economy produkt.

Billede: Finnair
Finnair offentliggør detaljer på deres nye premium economy class i januar 2022

Finnair er ikke det eneste flyselskab, der har annonceret planer om at introducere en premium economy class i de senere år. Sidste år afslørede Swiss Air også denne rejseklasse. Austrian Airlines annoncerede for nylig, at de ønskede at udvide antallet af premium economy-sæder på deres Boeing 767, og KLM annoncerede også i december 2020, at de også ønskede at starte med premium economy.

Billede: SWISS
SWISS introducerede premium economy class sidste år

Senere i denne måned ved vi derfor, hvordan premium economy class vil se ud. Der ved vi også, hvor mange pladser der vil være af denne nye rejseklasse, og om det vil være på bekostning af economy eller business class pladserne.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Goffe de Boer og bragt på vores hollandske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *