Airbus A380 er igen sat på København til Dubai ruten fra november måned

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Emirates forsøger løbende at introducere flere og flere destinationer for deres store og meget passagervenlige Airbus A380. Fra november er den igen sat på ruten mellem København og Dubai. Men kan vi regne med dette?

Vi ser lidt på denne nylige ændring i hvilken flytype, som Emirates bruger på ruten mellem København og Dubai. Lige nu bruges en Boeing 777 og den har den fordel at den kan medtage en del mere fragt i forhold til Airbus A380’eren.

Så det som skal sikre at Airbus A380’eren kommer retur er at der er passagerer nok til at det rent økonomiske giver mening. Især da det lige nu ser ud til at det igen er “high density” udgaven, som der er planlagt.

Vi har spurgt Morten Balk, der er Country Manager for Emirates i Danmark & Baltikum, om ændringen og han siger følgende til InsideFlyer:

Vinteren er ikke endeligt justeret. Højst sandsynlig ser vi Airbus A380 igen, da CPH er en tidligere 380 destination. Men igen kommer det helt an på udviklingen.

Morten Balk, Country Manager for Emirates i Danmark & Baltikum.

Billetterne er tilsalg

Eksempel på tidstabel på København – Dubai ruten med Airbus A380 som planlagt fly.

De bedste pladser i Economy finder du på øverste dæk på dobbeltdækkeren. Der sidder du nemlig kun 2 ved siden af hinanden ved vinduet. Så vil du sikre dig de bedste pladser, så er der masser af muligheder nu. Vær opmærksom på at det ofte koster ekstra at vælge disse pladser og de ikke altid kan vælges på de billigste billetter. Men rejser du to sammen er det klart det mest komfortable pladser i Economy.

Den ekstra komfortable Economy kabinen på øverste dæk på Emirates “high density” Airbus A380.

Se en flot landing i København af netop en Airbus A380:Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *