VIGITGT: USA indfører skærpet kontrol for håndbagage i kommende weekend

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fra den kommende weekend, så vil der være indført en skærpet kontrol af håndbagagen på alle rejser til USA. Det er grundet nye krav fra USA og fokusere på især mængden af smike og pulverartikler.

Dette rammer alle eller i hvert fald de fleste kvindelige rejsende og det træder som nævnt i kraft lørdag den 30. juni 2018. Den nye opdateret skærpelse lyder:

Passengers traveling with plane to the United States shall not be permitted to include powder in the cabin baggage, if the individual canned content exceeds 350 ml (approximately the size of a 33 cl can of soda).

Du vil blive kontrolleret for dette i afgangslufthavnen og dermed Københavns Lufthavn for de fleste rejsende ud af Danmark.

Der er følgende undtagelser fra den nye 350ml regel:

  • Medicin i pulverform
  • Baby mad i pulverform
  • Pudder til babyer
  • Urner med aske

Hvis dine ting ikke falder ind under undtagelserne, så skal du for at undgå dette, så skal du pakke disse ting ned i den bagage du har checket ind.

Det kan selvfølgende være et problem i disse tider med mange billetter, som kun tillader håndbagage. Så derfor skal du pakke det om i en mindre beholder eller helt undgå at tage det med på din rejse, da det vil blive konfiskeret i lufthavnen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *