Vil du være den første Chief Buffet Officer i Danmark?

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hotels.com søger i øjeblikket Danmarks første Chief Buffet Officer og du kan søge den.

Et rigtigt 8-16 job er det ikke lige, men Hotels.com har startet en sjov lille konkurrence efter deres første Chief Buffet Officer i Danmark. Med denne lille gimmick fra Hotels.com ønsker vi dig en god fredag 🙂

Du skal være en Buffet-entusiast, som Hotels.com kalder det. Men ellers er kravene ikke så store udover lysten til at prøve 10 forskellige hotel buffetter i Danmark.

Hotels.com skriver om “stillingen”:

Ærgrer du dig over, at sommeren er ved at være forbi? Bare rolig. Hotels.com giver dig smilet tilbage med årets bedste mulighed til alle madglade danskere! Hotels.com søger nu en Chief Buffet Officer (CBO) til at anmelde morgenbuffeter på hoteller. Hvis du mener, at du ville være den perfekte CBO for Hotels.com, skal du bare beskrive de tre egenskaber, som efter din mening gør dig til den bedste kandidat, og hvorfor du vil være bedst til jobbet.

Er du klar til masser af gode madoplevelser? Så find dit CV frem, og send os en ansøgning nu! 

Sådan ansøger du:

  • CV: Har du, hvad der skal til for at blive Hotels.coms nye CBO? Så beskriv de tre egenskaber, som efter din mening gør dig til den bedste kandidat, og hvorfor du vil være den bedste til jobbet.
  • Krav: Udfyld skemaet nedenfor, og send det sammen med dine svar – så har du chancen for at blive valgt som CBO!
  • Buffet-entusiast: Hvis du er den heldige vinder, får du 10 hotelovernatninger til en værdi af 22.000 kroner til at rejse til hoteller og anmelde deres morgenbuffeter. Derudover bliver du også opgraderet til Guld-status i Hotels.com Rewards-programmet og får fri adgang til morgenbuffeter og værelsesopgraderinger på udvalgte hoteller.
  • Tilmeldingen starter kl. 00:01 onsdag den 18. august 2021 og lukker kl. 23:59 den 1. september 2021

Læs om det her og ansøgHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *