Air France åbner ny lounge i Paris CDG terminal 2F

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Efter et længere byggeprojekt har Air France nu åbnet deres nye lounge i terminal 2F. Loungen er en stor forbedring i forhold til de to tidligere lounges.

Air France har bygget en ny lounge mellem de to fingre i terminal 2F på Charles-de-Gaulle lufthavnen ved Paris. Den nye lounge erstatter de to mindre lounges i spidserne af fingerne. De tidligere lounges havde set deres bedste tid og kunne også være godt fyldte på visse tidspunkter på dagen. I hvert fald inden coronaens udbrud. Det gode ved de gamle lounges var dog, at de lå meget tæt på de gates, som oftest blev brugt til afgange til København.

Denne lounge er tiltænkt rejsende i business class og Flying Blue Elite Plus-medlemmer, der rejser på Air Frances kort- og mellemdistance-Schengen-ruter. Loungen er en af flyselskabets største med et areal på 3.000 kvadratmeter med 570 sæder fordelt på to niveauer.

Omdrejningspunktet i loungen er de store, buede vinduer, som giver et flot udsigt over landingsbanerne, men også lader meget naturligt lys komme ind i loungen.

Der er gratis Wi-Fi, og der er stikkontakter til genopladning af mobile enheder. Et dedikeret område til Flying Blue Ultimate -kunder, der er direkte tilgængeligt fra receptionen, tilbyder en fuldt tilpasset service og har sine egne private lounges.

Hvad angår mad og drikkevarer, er der gourmetkiosker på hvert niveau. Forplejningstilbuddet ændrer sig i løbet af dagen. For en hurtig bid mad er der altid små sandwiches, salater og varme quiches. Der er også en dedikeret disk med pandekager om morgenen, dagens retter lavet af en kok ved frokosttid samt en aperitifservice. Oste og desserter fuldender dette tilbud designet i ånden af en fransk bistro.

Vinkortet, valgt af Paolo Basso, verdens bedste sommelier i 2013, byder på et bredt udvalg af vine og champagner. Endelig findes et stort “detox” -område en afslappende atmosfære og som tilbyder en bred vifte af urtete.

I disse øko-tider, fremhæver Air France regionale og sæsonens produkter. For at begrænse brugen af engangsplastik giver flyselskabet desuden sine kunder vandhaner i hele loungen. Der bliver også lagt særlig vægt på affaldssortering og genbrug af alt service.

Upstairs, take time to recharge your batteries

Rejsende med mere tid til overs finder afslapningsområder ovenpå. Der er et dedikeret område med store, komfortable liggestole og dæmpet belysning til afslapning i en hyggelig atmosfære. Komfortable hvilestole giver gæsterne også mulighed for at nyde den unikke udsigt over landingsbanerne i fuldstændig ro.

Et Clarins -behandlingsområde giver gæsterne mulighed for at opdage det nye Traveler Spa-koncept. Ekspres beauty eller radiance behandlinger, 20 minutters skræddersyede ansigtsbehandlinger er tilgængelige til at forberede flyvningen. Endelig er der også et wellness-område med ti brusere og et omklædningsrum. En ideel måde at oplade batterierne på mellem to flyvninger.

Billeder: Air FranceHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *