Vind et luksusophold på JW Marriott Maldives Resort & Spa

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi fortsætter med at give dig chancen for at vinde luksushotelophold på Maldiverne. I denne 3. uge er det muligt at vinde et ophold på JW Marriott Maldives Resort & Spa.

På denne 3. søndag i advent giver InsideFlyers “Countdown to Christmas 2023” dig mulighed for et ophold på det luksuriøse JW Marriott Maldives Resort & Spa – et perfekt mulighed for en forårs- eller sommerrejse i 2024.

Du kan opleve et afslappende miljø på JW Marriott Maldives Resort & Spa, hvor du er på atollet Shaviyani kigger på hvide sandstrande og det turkise vand.

Marriott International Hotel

JW Marriott Maldives Resort & Spa tilbyder den perfekte ferie for alle generationer. Der er mulighed for et varieret program for de mindste eller mere gang i den for de større. Der er ideelle muligheder for afslapning for alle. Det starter i villaen, hvor der i en beach pool villa er to soveværelser og egen mini pool og den fineste udsigt til havet. Villaen er 285 kvm stor og har masser af plads til familien.

Marriott International Hotel

Et af de mange højdepunkter på JW Marriott Maldives Resort & Spa, er netop at villaerne ligger godt og naturligt på resortet, og for familierne er der mulighed for skygge til børnene og nem afgang til pool eller havet. For de som rejser alene er muligheden for at være private helt klart der.

JW Marriott Maldives tilbyder flere forskellige kulnariske muligheder. Du kan smage retter inspireret af køkkener fra hele jorden. En af dem er Kaashi, som giver gæsterne mulighed for ægte Thai mad, mens du sidder midt i skovens top og kigger ud over øen og det Indiske Ocean.

Der er naturligvis også en klub for børn og unge på resortet. For de mindste er der Little Griffins Kids Club. Det er faktisk en af de største af sin art på Maldiverne. Så der er underholdningen og den perfekte ferie klar til børnene blandt gæsterne.

Mens børnene er i fuld gang med aktiviteter, så kan forældrene besøge spaområdet “Spa by JW”. Der kan de opleve privathed eller afslapning i private pools eller få en af de mange spabehandlinger.

Der er også et dykkercenter på øen, som har daglige dykkerturer til superdykkersteder. Det er på disse ture både muligt at dykker og snorkle.

Flere aktiviteter i vandet er muligt med paddleboards, kajaker og Jetski.

Hvis du nu er klar til at tage på ferie, så er det via dette link du kan vinde et 3 dages ophold for to personer (inklusiv morgenmad):

Vi er stolte over at kunne tilbyde denne præmie sammen med Marriott Bonvoy’s flotte liste af resorts på Maldverne.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *