Volotea har nu gjort dansk entré

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det spanske lavprisselskab Volotea annoncerede tilbage i februar at de ville åbne en rute til Aalborg. I går, den 3. maj kom dagen så for åbningen af ruten til Napoli.

Volotea har nu sat Aalborg på rutekortet, og vores udsendte fra InsideFlyer, var selvfølgelig på pletten til at overvære åbningen af ruten til pizzaens hjemby.

Rute V71668 fra Volotea, landede i Aalborg 13 minutter før planlagt, som var klokken 18.20. Landingen skete derimod klokken 18.07, og dermed var det en kendsgerning at Aalborg nu er forbundet med rutetrafik til Italien en gang om ugen.

Returflyvningen til Italien, skulle være afgået fra Aalborg klokken 18.50. Afgangen endte dog med at flyve forsinket, og flyet var først tilbage i luften da klokken 19.49, altså 1 time og 42 minutter efter ankomsten til Aalborg.

Flyvningen blev foretaget af en Voloteas Airbus A319-100 fly med registreringen EC-MUU. Volotea vil fra nu af flyve mellem Aalborg og Napoli en gang om ugen sommeren over, og billetter fåes for helt ned til 9 euro.- pr vej.

Kabinepersonalet fra Volotea i fællesfoto i Aalborg: Foto: André JørgensenHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *