Så er New Zealand igen åben for besøg

New Zealand Hobbit

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Søndag åbnede New Zealand for alvor op for verden igen. Der blev det tilladt for mere end 60 lande at rejse til New Zealand igen.

På åbningsdagen var der mere end 9.000 udenlandske besøgende, som var fordelt på 43 internationale flyvninger. Så der blev igen travt i Auckland International Airport.

For at rejse til New Zealand, som ellers har været et meget lukket land de sidste 2 års tid, så skal du bare være vaccineret. Du skal også kunne fremvise en negativ test inden din afrejse. Den negative PCR test skal være maksimalt 48 timer gammel før afrejse. Tager du en kviktest, så må den maksimalt være 24 timer gammel før afrejse.

Når du ankommer til New Zealand, så vil du modtaget to kviktest, som du skal tage som selvtest. Den første skal tages senest på 1. dagen og den anden skal tages på 5. eller 6. dagen.

Inden afrejse skal du registrere dig på New Zealands SafeTravel. Dette er et krav for at kunne komme ind i landet.

Du kan læse alle detaljerne om det at rejse til New Zealand på et turist visa her.

Så om du vil besøge New Zealand for at stå på ski eller vente lidt og være der om sommeren er op til dig. Mulighederne er mange og vigtigst af alt – New Zealand er nu muligt at besøge igen.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *