Qantas præsenterer ny First Class Suite til verdens længste flyvninger

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Qantas har i den grad genstartet de ting, som der blev sat på pause før corona pandemien. Project Sunrise var et af dem og det er i denne uge blev genstartet med blandt andet en flyordre på 12 styk Airbus A350-1000ULR.

Udover den store flyordre, så har Qantas også præsenteret den kabine, som vil være ombord på de 12 fly. Det vil være et unikt produkt og Qantas har blandt andet fremvist deres helt nye First Class Suite.

Qantas forventer at kunne starte med disse flyvninger i den sidste del af 2025. Det vil i starten være flyvninger fra Sydney og Melbourne, som skal gå til London og New York.

Det vil være flyvninger som er planlagt til 19-20 timers flyvning – alt efter vejret.

Airbus har hele tiden været klar til at lave en version af deres A350, som kunne klare den lange tur. De har lavet et fly, som kunne klare op til 21 timer i luften. Der skulle være noget ekstra flyvetid i tilfælde af dårligt vejr eller andre ting, som kunne kræve længere flyvetid. Boeing har også været med om buddet, men deres fortsatte forsinkelser på det nye Boeing 777X har gjort at Qantas nok ikke havde andet valg end at gå med Airbus.

Modellen er en videreudvikling af A350-900ULR versionen, som netop Singapore Airlines bruger på deres længste ruter mellem for eksempel Singapore og USA.

Flyet vil få i alt 238 sæder og det er fordelt på 4 klasser:

  • 6 First Class Suites
  • 52 Business Class Suites
  • 40 Premium Economy sæder
  • 140 Economy sæder
Qantas Airbus A350-1000ULR kabinelayout med 4 klasser. Kilde: Qantas

Det nye First Class Suite

Med det nye First Class Suite, så får du en seperat stol og seng. Et TV på 32″ er også på plads. Der er også en personlig gaderobeskab til dit tøj.

Qantas First Class Suites. Foto: Qantas/PR
Qantas First Class Suites. Foto: Qantas/PR

Det er bestemt et flot produkt og vi glæder os til at prøve det i 2025.

Det “ligner” dog lidt det produkt Lufthansa havde for nogle år siden på nogle bestemte Boeing 747. Der var der også en seperat stol og seng. Det var dog uden at der var en suite fornemmelse med muligheden for at lukke døren.

Det som kan undre lidt er at Qantas ikke giver mulighed for at dele oplevelsen med en anden. Så rejser du som par er du altså “isoleret” og som med Singapore Airlines eller Emirates, så kan du ikke være sammen i to suites.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *