Volotea med ny rute til København

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det startede med Aalborg, men nu ser det ud til at det spanske lavprisselskab har fået smag for det danske marked.

Volotea. Det er et selskab danskerne nu skal til at vende sig til at lærer navnet på i de danske lufthavne. Selskabet, startede sommerprogrammet med en rute til Aalborg fra Napoli, som den første rute til det skandinaviske marked. Nu har selskabet fået mod på mere Danmark og lancere i denne omgang en ny rute til Danmark i form af en rute til København.

Destinationen fra København er en “kending” i form af franske Nantes. Nantes er en by, der har været betjent fra København ad flere omgange. Seneste af easyJet. easyJet valgte dog at lukke ruten ned i forbindelse med Covid-19 pandemien.

Frekvenser med fornuftige tider

Ruten mellem København og Nantes vil blive betjent med 2 ugentlige afgange på henholdsvis Mandage og Fredage. med afgang fra København omkring klokken 14.00.

Afgang fra København vil på mandage være klokken 13.50, hvorimod afgangen om Fredagen vil være 20 minutter senere, klokken 14.10. Returflyvningen fra Nantes vil finde sted på mandage klokken 10.55, om formiddagen. Om Fredagen afgår flyet her igen 25 minutter senere og afgår klokken 11.20.

Vender tilbage til Aalborg

Grundstammen for et rutenetværk til Danmark har vist sig at være en succes. Ruten mellem Aalborg og Napoli, har siden oprettelsen været betjent med en Airbus A319. Denne flytype er blevet opgraderet, og ruten afgår nu med den lidt større Airbus A320, der kan have lidt flere passagerer med pr afgang. Ruten fra Aalborg går på vinterpause den 25 Oktober hvor sidste flyvning i 2022 finder sted, men den starter op igen den 4 April 2023, når man kigger i selskabet bookingsystemer.

(Forsidefoto: Volotea A319 fra den skandinaviske premiere i Aalborg: Foto: André Jørgensen)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *