Wizz air åbner direkte rute mellem København og Kiev

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Københavns Lufthavn får igen en direkte forbindelse til Ukraines hovedstad. Det ungarske lavprisselskab Wizz Air vil åbne en ny rute mellem Kiev og København 26 August. Ruten vil få 3 ugentlige afgange.

Nyheden om at lavprisselskabet Wizz Air får endnu et Airbus A320 til basen i Ukraines hovedstad Kiev burde ikke trække mange overskrifter i Danmark. Men, når flyet skal bruges på en nyåbnet rute mellem Kiev og København, så skærpes opmærksomheden.

kiev-city

 

Direkte København – Kiev

Tidligere har bl.a. SAS, Cimber og det ukrainske selskab Aerosvit fløjet mellem København og Kiev. Men disse ruter eksisterer ikke længere. Det er derfor sikkert, at rejsende mellem de to hovedstæder vil byde den nye rute velkommen.

Der flyves 3 gange om ugen: Tirsdag, torsdag og lørdag. Alle dage med afgang fra København 18.55. Da tidsforskellen mellem Danmark og Ukraine er 1 time, er den planlagte ankomst i Kiev først kl. 22.10. Så det bliver næppe muligt at opleve byen på ankomstdagen. Returrejsen er kl. 17.05 med forventet ankomst i København 18.25.

Disse tider vil formentlig passe forretningsrejsende rigtigt godt, da det er muligt at få næsten en hel arbejdsdag før udrejsen fra Danmark (i hvert fald, hvis firmaet ligger i hovedstadsområdet), ligesom man både kan nå formiddagsmøder og en forretningsfrokost i Kiev før rejsen igen går hjemad.

Efterårsferie i Kiev?

Ruten åbnes først efter den traditionelle danske sommerferieperiode, men kan være en oplagt mulighed for en forlænget week-end eller efterårsferie i Kiev. Hvis du ønsker flere oplysninger om Kiev, vil jeg normalt altid anbefale Kiev in your pocket, https://www.inyourpocket.com/kyiv. Men der er naturligvis også mange andre rejseguides på markedet.

kiev

Wizz Air er det største lavprisselskab i Central og Østeuropa, og kendt for lave priser. Men umiddelbart efter åbningen af ruten, er billetterne dyrere end billetter til andre af Wizz Airs rejsemål. En returbillet til Kiev kan i slutningen af august fås fra 140 euro for medlemmer af Wizz Discount Club – for andre starter priserne fra 170 euro. Hertil kommer naturligvis betalingen for en række tilvalgsydelser som eksempelvis sædevalg og indtjekket baggage. Derfor bør du undersøge, om andre selskaber måske tilbyder billetter til en lavere pris på dine ønskede rejsedage.

Vi kender Wizz Air

Wizz Air er allerede godt kendt i Danmark og Sydsverige. Selskabet opererer allerede fra København med 2 ugentlige afgange til både Bulgariens hovedstad Sofia og Skopje som er hovedstaden i Makedonien. Fra Malmø flyver Wizz Air til 15 forskellige destinationer og selskabet har 7 ruter fra Billund Airport (nogle af dem vil dog først starte i 2017).

Wizz Air er det største lavprisselskab i Central- og Østeuropa med mere end 2600 ansatte og over 420 ruter. Selskabet er noteret på London Stock Exchange.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *