WorldHotels Crafted Collection ekspanderer og satser stort i Skandinavien

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Siden den globale lancering af hotelkæden WordHotels varemærke Crafted Collection tidligere på året, er det nu tid til at ekspandere på det skandinaviske marked. 

WorldHotels Crafted Collection er en ny generation af livsstilshoteller til gæster der omfavner kreativitet, og som leder efter oplevelser ud over det sædvanlige.

Uanset om det er cool, anderledes, stilfuldt eller smart, er fællesnævneren for Crafted Collection-hotellerne, at et særligt koncept, et tema eller en bestemt historie ligger til grund for hotellets idé og opfindelse.På hvert hotel bliver du mødt af gennemtænkte elementer i både helhed og detaljer, i form af blandt andet smuk arkitektur, spændende moderne design, historie og kunst.

Hotel Kung Carl i Stockholm
Hotel Kung Carl i Stockholm er et af de hoteller der indgår i WorldHotels Crafted Collection. Foto: BWH/PR

Målet med Crafted Collection er at skabe en førende kollektion af lifestyle-hoteller i Skandinavien. Nu kan vi tilbyde hotelejerne at indgå i en gruppe af hoteller, hvor kreativitet, unikke oplevelser og personlig service er i fokus. Trenden med at hotelgæster søger efter oplevelser og hvor hotellet bliver selve destinationen, fortsætter med at vokse, og med Crafted kan vi nu tilbyde dette

Johan Michelson, CEO BWH Hotel Group Skandinavien.

Et af de skandinaviske hoteller, der indgår i Crafted Collection, er The Winery Hotel i Stockholm, som skiller sig ud med sin unikke og egen vinproduktion. Hotellet er blevet en international anerkendt destination for dem, som søger et hotelophold udover det sædvanlige og som ønsker at blive en del af et brand, hvor håndværket er grundlaget for hotellets koncept. 

The Winery. Foto: BWH/PR

Crafted, det vil sige håndværket, genomsyrer alt vi gør på The Winery Hotel. Fra vores hjerte – vingården – hvor vi producerer vin fra drue til flaske, til køkkenet hvor smagene er sammensat i perfekt harmoni til vinenes karakter. Håndværket følger os også ind i indretningsdetaljerne. Det er alt det, der tilsammen skaber den atmosfære, der får vores gæster til at føle sig godt tilpas, nyde at besøge os og vende tilbage, gang på gang.

Sarah Djerf, Marketing Manager på The Winery Hotel. 

Andre inspirerende hoteller, der er inkluderet i Crafted Collection rundt om i verden, omfatter det trendy ACME Hotel i Chicago, kendt for sin urbane kunst og legende højteknologiske elementer. På Hotel Bijou i San Francisco bor du på førsteklasse i et art-deco-designet miljø og i hollandske Arnhem byder Hotel Haarhuis på gastronomiske oplevelser og familieservice. 

Besøg WorldHotels Crafted Collection her.

Forsidefoto: BWH/PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *