WOW air udvider flåden med sin første Airbus A320neo

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fra 3. maj vil passagerer hos det islandske flyselskab WOW air kunne gå ombord i den moderne Airbus A320neo, når de rejser mellem Europa og Nordamerika. Maskinen er ikke kun spækket med innovativ teknologi, men giver også miljømæssige og økonomiske fordele i form af brændstofbesparelser i de tocifrede procenter.

WOW air har nu modtaget selskabets første Airbus A320neo-maskine efter aftale med Air Lease Corporation (ALC). Det nye fly er det islandske selskabs trettende i en hurtigt voksende flåde, der udelukkende består af Airbus, og vil blive taget i brug på WOW airs ruter mellem Europa, Island og Nordamerika fra d. 3. maj 2017.

Skuli Mogensen, ejer og stifter WOW air siger følgende:

Vi er utroligt stolte over at have en ung og teknologisk veludviklet flyflåde, som gør, at vi kan give vores passagerer den behageligste tur til de bedste priser. Derfor er A320neo også en meget kærkommen tilføjelse til vores række af maskiner, der nu flyver på 29 internationale ruter på tværs af Europa og Nordamerika.

Godt for både miljø, bundlinje og billetpriserne

Lave driftsomkostninger, fremragende brændstoføkonomi og innovativ teknologi, som f.eks. next generation CFM-motorer og Sharklet-vingespidser, er blot nogle af grundende til, at WOW air valgte A320neo-modellen. Samlet set vil de nemlig betyde en 15 pct. brændstofbesparelse, når flyet tages i brug, og der er udsigt til besparelser på over 20 pct. i 2020 som resultat af yderligere kabineforbedringer.

For passagerne er det væsentlig mere komfortabelt at flyve med end den oprindelige Airbus A320 model. De nye motorer giver en væsentlig støjreduktion. Fra de turer vi har haft med flyene af samme type som SAS har, så er det godt en halvering af støjen i kabinen.

WOW airs første Airbus A320neo er nu blevet leveret fra Airbus fabrikkerne.

Den nye A320neo vil passe ind i WOW airs Airbus-flyflåde som hånd i handske, og vi er glade for endelig at kunne give dem deres første model. Det har vi set meget frem til. Med det moderne fly vil de få uovertrufne driftsomkostninger og den nyeste teknologi, som vil give selskabet betydelige miljømæssige fordele.

siger Fabrice Brégier, COO og President Commercial Aircraft i Airbus, og fortsætter:

Nu kan WOW airs passagerer fortsætte med at nyde den bekvemmelighed, kun Airbus-maskiner tilbyder – og det med en ren samvittighed oven i.

Den nye A320neo er udstyret med 180 sæder. I anerkendelse af at flyet bliver det første af sin slags i WOW airs flyflåde, bliver det døbt TF-NEO, inden det letter på sin jomfrutur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *