Kampagne: Optjen op til tredobbelte points med Hilton Honors

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hilton Honors starter 1. maj en ny kampagne op, hvor de tilbyder dobbelte points på alle gældende overnatninger på alle hoteller i Hilton Honors kæden, og hele tredobbelte points for Diamond-medlemmer.

 

De seneste år er der sket en række devalueringer af pointindløsningen hos stort set alle hotelkæder. Dog er de løbende kampagner blevet mere og mere lukrative, hvor man i de seneste måneder eksempelvis har kunnet optjene 2.000 ekstra Hilton Honors points per overnatning.

Traditionen tro er Hilton Honors nu klar med endnu en kampagne, hvor du kan optjene 2 x points på overnatninger mellem 1. maj og 31. august 2017. Er du så berejst at være Hilton Honors Diamond medlem belønner de det med hele 3 x points på overnatninger i perioden!

KAMPAGNEN KRÆVER AT DU AKTIVT TILMELDER DIG VIA DETTE LINK

Som altid gælder kampagnen for bookinger foretaget via Hiltons egen hjemmesider, og altså ikke på bookinger foretaget på Expedia, Hotels.com osv. Samtidig er det vigtigt at du registerer dig inden du tjekker ind på hotellet for at sikre dig at pointene går korrekt ind på din konto efter endt ophold.

 

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *