Hilton Honors dobbelte point kampagne

Hilton Honors dobbelte point kampagne

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hos Hilton Honors kan du i efteråret optjene dobbelte point for kvalificerende overnatninger.

Den forrige kampagne (dobbelte point, tredobbelt for Diamond medlemmer) sluttede den 31. august. Nu er det muligt at registrere dig for den nye Hilton Honors dobbelte point kampagne.

Dobbelte point, personlig tilbud til Diamond medlemmer

For perioden fra den 1. september til den 31. august, optjener du det dobbelte antal point for dine overnatninger hos Hilton. Egentlig er denne kampagne det samme som den forrige. Den eneste forskel er at Diamond medlemmer ikke optjener tre gange så mange point. Til dem er der denne gang et lidt mere sobert tilbud, i form af et personligt tilbud.

Det er vigtigt at du registrerer dig for kampagnen inden dit ophold. Det kan du gøre på denne side, hvor du også kan læse alle vilkårene.

Mit personlige Diamond tilbud

Eftersom jeg er et Diamond medlem hos Hilton Honors, har jeg fået et personligt tilbud. I mit tilfælde er det et ret simpelt tilbud. Jeg modtager 10.000 point for hver 10 overnatninger. Jeg kan maksimalt få 50.000 point for 50 nætter.

Hilton Honors dobbelte point kampanje
Mit personlige tilbud

Dette personlige tilbud er mindre gavmild en den forrige kampagne. Den totale mængde point vil nok være omkring det samme som under “triple point” kampagnen. I gennemsnit tjente jeg omkring 1400 point per overnatning ekstra. Hvis jeg bor på Hilton i 10 nætter, får jeg altså “kun” 4000 pointe mindre. På den anden side bliver jeg altså nød til at bo der i 10 nætter for at få en fordel ud af kampagnen.

Konklusion

En ny kampagne fra Hilton Honors, som er en smule mindre gavmild end tidligere. For ikke-Diamond medlemmer er kampagnen fuldstanding ens. Alt i alt kan du tjene en pæn sum point hos Hilton Honors. Hvis du søger for at du altid bestiller gennem deres mobilapp, får du 500 point ekstra per bestilling. Som Gold eller Diamond medlem får du også en Myway bonus. Til sidst får Gold og Diamond medlemmer også en “VIP” bonus. Kombineret med den nye kampagne, kan du altså hurtig optjene nogle gratis overnatninger.

Personligt er jeg ikke utilfreds med kampagnen. Det vil formegentlig lykkedes at overnatte 10 nætter hos Hilton resten af året. Mængden af point gør det ekstra tiltalende.

Hilton Honors dobbelte point kampagne
Hilton Honors dobbelte point kampagne

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Sander de Jonge fra vores søsterside Insideflyer.nlHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *