Læs menuen inden afgang hos KLM

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det er ikke længere nødvendig at gisne hvad du skal spise ombord hos KLM. På en speciel side kan du allerede inden afgang læse hvad og hvornår der bliver serveret mad din flyvning.

KLM’s specielle ‘flightguide’ side kan du finde alt mulig information og fakta om netop din afgang. Fremover vil der også være information om hvilke måltider der vil blive serveret på hver enkelte afgang. Også service skemaet i luften vil blive præsenteret, så passagerer kan vide hvornår de kan forvente hvilken måltid. I følge KLM, fremmer det ‘choice and control’ hos passagererne.

I første omgang bliver det muligt for interkontinentale ruter i economy class. Senere vil funktionaliteten blive udvide til business class og europæiske ruter.

Kundevenlig

Det er helt klart en smart ny feature fra KLM. Passagerer kan hermed holde øje med allergier eller andre præferencer, og eventuelt tage noget med ombord selv. Visse andre flyselskaber, som for eksempel Emirates, har i længere tid haft madudvalget på hjemmesiden.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af The Flying Dutchboy fra vores søsterside Insideflyer.nlHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *