Hilton 2017 App Bonus – 500 point for hver bestilling gennem Hilton app hele 2017

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hilton har indenfor kort tid annonceret en ny kampagne. Denne gang er det Hilton 2017 App Bonus som giver medlemmer af Hilton’s loyalitetsprogram ekstra bonuspoint.

Efter registrering giver Hilton App Bonus 500 point for hver bestilling der fortages gennem Hilton app.

Vilkår for Hilton 2017 App Bonus

Alle vilkår for kampagnen kan findes her. Det vigtigste er at kampagnen løber fra den 7. februar til den 31. december 2017. Registrering er påkrævet!
Du kan registrere dig her. Du skal være medlem (eller blive) af Hilton Honors loyalitetsprogram. Alle hoteller i Hiltons portefølje deltager. Der er ingen øvre grænse for hvor mange point du kan optjene.

Hilton point er omkring 2,5 øre værd. Med 500 er din fordel altså kun 12,50 kroner. Men… Hilton har flere kampagner kørende. Det er dog et spørgmål om du husker at bestille dine overnatninger gennem app’en. Det kan dog ikke skade at registrere sig.

Selv bestiller jeg mine Hilton overnatninger gennem et cashback site, som for eksempel Dubli som vi skrev om tidligere.

Kombiner med andre Hilton kampagner

Udover overstående kampagne, kan du fra den 1. februar til den 30. april 2017 også tjene 2000 point per overnatning. Alexanderln skrev om det her. Tilbudet kan kombineres med Hilton 2017 App Bonus. Også til denne kampagne skal du registere dig først på deres hjemmeside. Vilkårene er næsten ens, dog tæller overnatninger i Kina, Macau og Hong Kong ikke med.

Sover du på et Conrad eller Waldorf hotel er der endnu flere kampagner du kan bruge. Og til sidst er der også fast track challange, som gør at du med kun 4 overnatninger kan nå Gold status og med 8 ophold blive Diamond. Lionell, fra vores søsterside Insideflyer.nl, er i gang med denne udfordring som vi skrev om her.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Ready2board fra vores søsterside Insideflyer.nlHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *