Zleep har stor succes med elbiler til og fra hotellet

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hvordan forenkler man hotelgæsternes transport til og fra hotellet og samtidig skaber en værdi med fokus på bæredygtighed? Man tilbyder dem deres egen eldrevet bybil og et godt tilbud med 30 minutters gratis kørsel, så de kan opleve København på egen hånd, uden at skulle tænke på forsikring og parkering – Det gør det til et væsentligt billigere og bæredygtigt alternativ til en taxa.

I starten af april installerede bybilskonceptet DriveNow fire elektriske ladestationer på Zleep Hotel Copenhagen Airport i Kastrup, i et forsøg på at forenkle hotelgæsternes færden til og fra lufthavnen. Samtidig forbedres gæsternes mulighed for at opleve Københavns mange destinationer med bæredygtighed og miljø i fokus. Samarbejdet mellem DriveNow og den danske hotelkæde, Zleep Hotels, blev den første hotelaftale af sin slags og har siden start været en kæmpe succes, hvor rigtig mange af hotellets gæster har taget varmt imod bybilerne.

Susanna Lund, Hotel Manager, Zleep Hotel Copenhagen Airport fortæller:

Vi har siden starten oplevet en rigtig god respons fra vores gæster, der bl.a. har brugt DriveNow elbilen til og fra lufthavnen, men også til at opleve København. Selvom hotellet ligger tæt på det meste, så har rigtig mange af vores gæster alligevel fået øjnene op for den smarte elbil – specielt når de sammenligner vores introtilbud med taxapriserne og hører, at de for en fast lav pris kan køre i deres egen bil og selv bestemme destinationen – også er elbilen tilmed rigtig sjov at køre i

Godt for miljøet – og for pengepungen

En af Zleep Hotels’ kerneværdier er at arbejde for et bedre miljø, og dette må man sige understøtter samarbejdet med DriveNow helt perfekt. Den store interesse fra hotellets gæster har nemlig gjort, at én DriveNow bil allerede har kunne erstatte mindst tre private køretøjer, fordi flere af gæsterne vælger at lade deres private bil blive hjemme og i stedet låne en elbil til en fast lav pris – endda med et 30 minutters gratis introduktionstilbud, første gang man lejer bilen. Oplades bilen senere på hotellets p-plads, så optjenes der yderligere minutter på kontoen.

Masser af fordele ved at tage elbilen

Konceptet med at tage sin egen eldrevet bybil i stedet for en taxa eller den offentlige trafik, slippe for dyre parkeringsafgifter, udgifter til vedligeholdelse og opladning samt at bilen bare kan efterlades på en offentlig parkeringsplads, når man ikke vil køre i den mere, er ligesom Zleep Hotels’ koncept baseret på simplicitet – det skal være enkelt og nemt, men selvfølgelig også prisvenligt! Slut med at vente på andre, pak bilen og brug tiden på at shoppe på vejen.

Smartphonen er nøglen til at finde og reservere bilen. Man snupper bare sin DriveNow elbil og kører fra hotellet eller lufthavnen, når man har lyst. Man betaler kun en fast lav minut- eller timepris, som er inkl. leje af bil, forsikring, el og parkering. Derudover betaler man kun for den tid, man bruger bilen – der er ingen skjulte gebyrer eller faste udgifter. Med andre ord skal man kun tænke på én ting, og det er at nyde den korte tur fra lufthavnen eller centrum til Zleep Hotel Copenhagen Airport.

Hotelgæster får 30 minutter gratis kørsel

Samarbejdet byder udover en masse fordele også på en helt unik aftale for alle gæsterne på Zleep Hotel Copenhagen Airport. Ved at registrere sig via Zleep Hotels, får man del i tilbuddet med en opstartspris på kun 30 kr. i oprettelse, normalprisen er 89 kr. Oveni prisen medfølger 30 minutter gratis kørsel – mere end rigeligt til at komme til og fra lufthavnen eller Københavns centrum.

Elbilerne hos Zleep Hotel Copenhagen Airport lever op til EU’s krav til CO2-udledning. Med ladestationer lige foran hotellet, er Zleep Hotels med til at invitere alle gæster til en mere grøn og bæredygtig kørsel i byen. Samarbejdet med DriveNow er i denne sammenhæng et led i udviklingen om at blive en mere bæredygtig hotelkæde. Kommer gæsterne i deres egen elbil, kan ladestationerne også anvendes hertil – det kræver dog, at de har deres eget ladeudstyr og kort til aktivering med.

Kommentarer

 1. Kim Christiansen siger

  Der står elbiler alle vegne i teksten men 1/3 af DriveNows biler er nu kulsorte benzinbiler. Det rimer ikke særlig godt. Selvklart lader man sin egen bil stå hjemme, hvis man kan køre ind til byen og spare 40kr/time i parkering på den måde. Det hører jeg igen og igen, som den helt store fordel ved DriveNow. Hvis det så faktisk var i elbiler ville der være mening i det, men at det skal foregå i benzinbiler det er helt sort.

  • Peter Krogh Frausing Peter Krogh Frausing siger

   Hej Kim, og tak for din opfølgende kommentar!
   Eftersom Zleep i deres kommunikation til os, skriver meget klart at der er tale om elbiler, går vi også ud fra at det udelukkende er elbiler der er tale om i deres tilbud. Har du andre informationer som modstrider dette, er vi selvfølgelig meget interesserede i at skrive en opfølgning, så vi kommunikerer korrekt til vores læsere.
   Rigtig god aften! – Peter Frausing

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *