Zleep Hotel Køge lancerer til september 2023 Living værelser – perfekt til langtidsophold

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Zleep Hotels’ seneste renovering vil løfte hoteloplevelsen i Køge til et nyt niveau. Living værelser i Køge er det nyeste skud på stammen på hotellet, som tilbyder gæsterne mulighed for at tilberede deres egne måltider direkte på værelset. Med dette spændende nyt tilbud tager vi et stort skridt i retning af at tilbyde vores gæster ekstra komfort og fleksibilitet.

Living værelserne er udstyret med et køkken, hvilket giver gæsterne mulighed for at tilberede egne måltider i løbet af deres ophold.

Living værelserne på Zleep Hotels kombinerer det bedste fra to verdener – hotellivets bekvemmeligheder og muligheden for at lave mad som hvis man var hjemme. Vi er stolte af at kunne præsentere denne nye oplevelse for vores gæster.

Peter Haaber, CEO i Zleep Hotels.

Derudover er rummene også designet til den ultimative komfort med eksklusive møbler i skandinavisk design og moderne faciliteter.

Vi er altid opmærksomme på vores gæsters behov og ønsker, og i dag er der en stærk efterspørgsel i Køge efter mere fleksible opholdssteder. Med Living værelser kan vi tilbyde vores gæster et sted at bo, hvor de kan blive og føle sig hjemme længere tid ad gangen.

Lene Haslund Jensen, hotelchef fra Zleep Hotel Køge.
Et af de nye Livingværelse som Zleep Hotels er i gang med at lancere. Foto: Zleep Hotels / PR

Det får du i et Living værelse i Køge:

  • Et funktionelt køkken i hvert værelse
  • Eksklusivt og moderne skandinavisk design
  • Konkurrencedygtige priser
  • Udsigt ud over Køge Havn eller Køge by
  • Komfortabelt opholdsområde med sofa og TV
  • Et soveværelse med kvalitetsseng og behageligt sengetøj
  • Lækre badeværelser med shower bruse hoved

Zleep Hotels differentierer sig fra sine konkurrenter ved at tilbyde Living værelser, da det er et produkt, der adresserer behovene for den moderne rejsende, der søger mere fleksibilitet og privatliv under sit ophold. Dette passer godt ind i Zleep Hotels ambitiøse vækststrategi, der ser en øget satsning på længerevarende ophold, især i byer, hvor der er stor efterspørgsel, som vi ser i Køge.

Renoveringen er i fuld gang og Zleep Hotel Køge forventer at Living værelserne er tilgængelige fra omkring d. 1. september 2023.

Allerede muligt at bestille et Living værelse

Det er dog allerede muligt at opleve Living værelserne på Zleep Hotel Lyngby, Zleep Hotel Vejle, Zleep Hotel Madrid Airport og Zleep Hotel Upplands Väsby.

For mere information om Living værelser og Zleep Hotels, besøg vores hjemmeside på www.zleephotels.com.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *