Apollo åbner op for De Forenede Arabiske Emirater

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Inden længe kan danskerne flyve direkte fra København til både Dubai, Abu Dhabi og Ras al Khaimah med Apollo. Det sker med Etihad Airways.

Apollos satsning på De Forenede Arabiske Emirater har længe været en stor succes. Og med ugentlige direkte fly til Dubai er det blevet en af rejsearrangørens mest eftertragtede vinterdestinationer.

Men Dubai er ikke det eneste emirat, der lokker danskerne. Hos Apollo er det nemlig aktivitetsmekkaet Ras al Khaimah og den kulturrige hovedstad Abu Dhabi, der stiger mest i popularitet. Det er derfor ikke tilfældigt, at det netop er her, rejsearrangøren nu udvider sin aktivitet yderligere, når der lanceres to helt nye direkte ruter fra København.

Indtil nu har vores kunder, der gerne vil opleve Ras al Khaimah eller Abu Dhabi, måttet flyve til Dubai og blive transporteret videre derfra. Det behøver de ikke nu, og rejsen forkortes dermed med op til to timer. Det ved vi, at mange af vores rejsende vil sætte pris på – især børnefamilier, som udgør en stor del af kundegruppen.

Glenn Bisgaard, salgschef hos Apollo.

Flyver med Etihad Airways

Apollos nye direkte fly fra København til Abu Dhabi letter allerede første gang den 1. oktober i samarbejde med Etihad Airways. Den direkte rute til Ras al Khaimah flyves af Atlantic Airways og har sin første flyvning den 19. december.

To emirater med hver sine kendetegn

Mens Dubai er bedst kendt som verdensmetropolen med de spektakulære rekorder, er Abu Dhabi et mekka for kunst- og kulturelskere, der ønsker et lidt mere afslappende tempo. Luksus, kultur og adrenalinsus mødes her i form af lækre hoteller, anerkendte museer og vilde forlystelsesparker – og strandene er lige så hvide, som seværdighederne er talrige.

Ras al Khaimah kan derimod beskrives som emiratet uden glitter, hvis stolthed ligger i historien og naturen. Her kombineres strande med storslåede bjergkæder, der rejser sig fra ørkenen, og som tiltrækker både aktive rejsende, der vil klatre, cykle, vandre og spille golf, samt familier med børn, der vil sikre sig meget ferie for pengene.

Hvert emirat har sin helt egen unikke karakter, som gør, at de også appellerer til forskellige målgrupper. Fællesnævneren for dem alle er den uovertrufne kvalitet på alt fra hoteller og gastronomi til attraktioner og seværdigheder – og ikke mindst, at du nemt kan opleve dem alle på én rejse. Og uanset hvilket emirat, man vælger, er afstandene mellem dem så små, at mange vælger at tage en dagstur eller to til et af de andre.

Glenn Bisgaard, salgschef hos Apollo.

Fordi det er populært at besøge flere emirater i samme rejse, tilbyder Apollo også kombinationsrejser til Emiraterne, hvor halvdelen af ferien tilbringes i Dubai, mens den anden halvdel enten tilbringes i Abu Dhabi, Ras al Khaimah eller Ajman.

Foto: Etihad Airways B787-9 (A6-BLE) i Geneva Cointrin Airport (GVA) (BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *