Zleep Hotels A/S indfrier forventninger trods udfordrende år

Zleep Hotels - facade Lyngby

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Regnskabsåret for 2022 er startet godt for hotelkæden, Zleep Hotels, der samtidig har formået at realisere et noget mindre underskud i 2021 end først anslået. Det fastslår den netop aflagte årsrapport for forrige regnskabsår. Hotelkædens samlede underskud i 2021 lyder således på 15,3 millioner kroner efter skat.

Med de udfordringer vi har stået overfor de seneste par år, er vi glade for, og stolte over, at have præsteret bedre end forventet i 2021 og dét trods underskuddet på bundlinjen. Vi har gennem hele krisen bevaret troen på vores forretningsmodel og i samarbejde med bank, udlejere og øvrige forretningspartnere fundet løsninger med positiv effekt på resultat og cash flow. Ligeledes har vores medarbejdere gjort en kæmpe indsats for at realisere resultatet.

Heldigvis ser vi nu ind i en positiv tendens, hvor vores forventninger til både omsætning og resultat i Q1 og Q2 er indfriet, og samme tendens tegner sig for næste halvår. Resultatet taler godt ind i vores femårsplan, hvori det forventes at markedet frem mod 2024 vil normaliseres.

Peter Haaber, Zleep Hotels’ administrerende direktør.

Zleep Hotels forventer at have indhentet de COVID-19-relaterede tab ved udgangen af 2025, hvilket blandt andet kædens effektive forretningsmodel, kommende hotelåbninger og en investering i en ny IT-platform skal bane vejen for. I løbet af de næste par år åbner Zleep Hotels, efter planen, tre nye hoteller i Danmark, og desuden står hotelkæden over for en international ekspansion med åbningen af Zleep Hotel Madrid Airport senere på året. Et hotel der skal driftes i tæt samarbejde med Zleep Hotels’ medejer, Deutsche Hospitality. Desuden er seks Zleep-projekter allerede annonceret syd for den dansk/tyske grænse, og flere er i pipelinen.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *