Zleep Hotels ansætter ny Hotel Manager til Aalborg

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Zleep Hotels har fået tilføjet Line Bundgaard Vinther til deres team som Hotel Manager for deres hotel i Aalborg. Med mange års erfaring indenfor hotelbranchen og en passion for at skabe gode hoteloplevelser for gæsterne, er Line Bundgaard Vinther den optimale person til stillingen.

Vi er begejstrede for at kunne tilbyde Line stillingen som ny hotelchef og vi er sikre på, at hendes ekspertise og erfaring vil hjælpe med at skabe endnu bedre oplevelser for vores gæster.

Peter Haaber, CEO i Zleep Hotels.
Line Bundgaard Vinther, Foto: Zleep Hotels / PR

Den nye ansættelse er også en vigtig del af Zleep Hotels langsigtede strategi om at skabe bæredygtige hoteloplevelser med fokus på kvalitet og gæsteoplevelser. Line vil arbejde hånd i hånd med resten af teamet for at opretholde en stærk tilstedeværelse i Aalborg og sikre, at gæsterne får en uforglemmelig oplevelse, hver gang de besøger hotellet.

Line har været ansat som Front Office Manager hos Zleep Hotels lige siden åbningen af Zleep Hotel Aalborg. Line har siden oktober 2022 desuden haft to roller hvor hun har haft sine Front Office Manager opgaver i Aalborg, indtil for nyligt hvor den stilling er blevet besat – men har også arbejdet fra vores Service Kontor i distributions afdelingen hvor hun har spillet en stor og vigtig rolle. Men nu ser jeg frem til at få Line 100 procent tilbage til Aalborg og få hende til at falde til i hotelchef stillingen. Jeg ser frem til at fortsætte det gode samarbejde i fremtiden.

Jytte Vestergaard, Director of Operations, Zleep Hotels.

Zleep Hotels er kendt for at tilbyde overnatninger af særlig kvalitet til drømme priser. Med Line ombord er der ingen tvivl om, at hotellets gæster vil få en endnu bedre oplevelse.

Kilde: Pressemeddelse – Zleep HotelHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *