Zleep Hotels til boligløse studerende: “Vi kan hjælpe med tag over hovedet”

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Et nyt koncept er blomstret op og har vundet indpas på det danske hotelmarked. Konceptet er en håndsrækning til de mange boligløse studerende, der søger en seng at sove i. Zleep Hotels er nu med og kan også tilbyde studerende et værelse til en billig pris.

Læs mere: WakeUp Copenhagen udlejer også til studerende

Zleep Hotels, der råder over 13 hoteller i Danmark og Sverige, følger nu med andre hotelkæder og tilbyder studerende værelser i den svære tid i starten:

Vi står i en situation, hvor vi har mulighed for at hjælpe med tag over hovedet og en god seng at sove i, så selvfølgelig inviterer vi hellere end gerne de studerende indenfor.

Peter Haaber, CEO i Zleep Hotels.

Select-service hotelkæden giver studerende mulighed for at booke ophold af 30 dages varighed inklusiv WiFi og ugentlig rengøring til DKK 4500 pr. værelse for én person. Ifølge hotelkædens administrerende direktør er det vigtigt løbende at omfavne de muligheder, der opstår:

I år er rekordmange optaget på en videregående uddannelse, og derfor har efterspørgslen på studieboliger aldrig været større. Hvorfor ikke omfavne den mulighed i stedet for at stå tilbage med tomme hotelværelser? Det glæder mig, at mange allerede har udvist interesse for konceptet.

Peter Haaber, CEO i Zleep Hotels.

Zleep Hotels’ studieboligkoncept løber året ud.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *