28. december: vind 100 AwardEx Credits – find bonusbilletter nemmere med f. eks. SAS

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I årets bedste rejsejulekalender fra InsideFlyer kan du i dag vinde en voucher på 100 credits til brug på AwardEx – en nemmere måde at finde bonusbilletter på.

AwardEx er muligvis din nye bedste ven når det kommer til at finde ledige bonusbilletter. AwardEx er en miles og point søgemaskine, som viser dig hvilke afgange der har ledige bonusbiletter i en række flyselskaber. Det er også muligt ved en række af hotellernes bonusprogrammer.

I øjeblikket er der 13 forskellige bonusprogrammer, som AwardEx kan søge i og vi har fået at vide at der er flere på vej. Af dem vi kan bruge i Norden er blandt andet følgende medlemsprogrammer:

  • SAS EuroBonus
  • Miles And More
  • Flying Blue
  • Singapore Airlines KrisFlyer
  • Air Canada Aeroplan

Se hele listen her:

Hvad er dagens præmie?

AwardEx stiller i dag en voucher på 100 credits til rådighed for dagens vinder.

Hvis du ikke har en konto endnu, så opret den her, så du er klar hvis du vinder.

Hvordan deltager du?

Du skal huske at du tilmelde dig dagens lodtrækning i vores rejsejulekalender.

Her kan du se vores sponsorer, som har været med til at gøre dette til årets bedst rejsejulekalender:

Vilkår for deltagelse i konkurrencen:

InsideFlyer’s julekalender er fælles for vores læsere i Danmark og Norge. Hver dag trækkes én vinder i en fælles pulje fra de 2 lande. Vinderen får direkte besked på email og offentliggøres på vores hjemmesider. Såfremt en daglig vinder ikke har svaret indenfor 7 dage på den email vi sender mistes præmien.

Når du deltager i konkurrencen accepterer du at modtage nyhedsbreve fra InsideFlyer og Singapore Airlines.

I løbet af konkurrenceperioden og indtil den 31. december 2017, så vil du modtage en daglig email for at minde dig om at dagens låge er åben.

Du kan til enhver tid framelde dig igen ved at benytte frameldings-linket, som vil være at finde i bunden af de mails, du vil modtage. Din e-mailadresse vil ikke blive videregivet til andre end nævnt ovenstående.

Præmierne er personlige og kan ikke overdrages til andre. Bemærk at det er vinderens eget ansvar at betale evt. skatter, afgifter, told, moms m.v. som måtte tilkomme i forbindelse med forsendelse af præmier. Præmierne vil kun blive sendt inden for de nordiske lande.

InsideFlyer forbeholder sig ret til at udelukke personer fra konkurrencer, der mistænkes for at snyde, andrage sig uberettigede fordele eller sabotere konkurrencen eller vores hjemmeside.

Vinderen findes af InsideFlyer ved lodtrækning mellem alle dagens deltagere, og vinderen får direkte besked samt bliver offentliggjort på InsideFlyer.dk og InsideFlyer.no og i vores nyhedsbrev. Vi tager forbehold for tekniske, tastefejl eller fejlagtige oplysninger, der måtte opstå ifm. denne konkurrence og forbeholder os retten til udelukkende at uddele det antal præmier, der er nævnt i konkurrencen. Dagligt findes lokale vindere fra hhv. Danmark, Sverige og Norge. Blandt disse deltagere trækkes dagens vinder via random.org

Bemærk at hvis præmien er flybilletter, så kan der være visse blackout perioder, hvor disse ikke kan benyttes og/eller andre begrænsninger.

InsideFlyer forbeholder sig ret til at ændre konkurrenceperioden uden yderligere varsel. I tvivlstilfælde forbeholder InsideFlyer sig eksklusiv ret til at træffe endegyldige afgørelser om vinder, deltagelse, rejseperiode m.v. Har du yderligere spørgsmål til konkurrencen er du altid velkommen til at kontakte os.

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *