AwardEx – en nem måde at finde bonusbilletter

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Nisserne, som sammensætter Insideflyers julekalender, fandt en god gave i går i form af 100 AwardEx credits. Men hvad er AwardEx? Læs mere om hvordan du nemt finder bonusbilletter til de point du har opsparet.

Hvad er AwardEx?

Hvis du tænker tilbage til, den gang du begyndte at samle miles eller points, startede du sandsynligvis med SAS EuroBonus. Du tjente nogle miles og brugte dem på en bonusbillet, sandsynligvis med SAS. Du fik garanteret smag for oplevelsen af en gratis flytur, og begyndte at kigge efter bonusbilletter med andre selskaber, måske Lufthansa eller United. På et tidspunkt stoppede du med at bestille bonusbilletter i Economy Class og gjorde dine venner og familie misundelige med fortællinger af lange ture i First eller Business Class.

Du blev afhængig af spillet og fandt din vej til Insideflyer. Selvom vi ofte skriver om bonusprogrammer af flyselskaber herhjemme, som SAS, Norwegian, og KLM, kan vi ikke lade være med at skrive om mere eksotiske destinationer. For eksempel har vi vores serie om en rejse til Australien, New Zealand og Cook øerne. Hvem kunne ikke tænke sig at ligge på en tropisk sandstrand midt i Stillehavet?

Men for det store flertal af mennesker er denne hobby bare det … en afslappet hobby … snarere end en altopslugende besættelse.

  • Men hvad nu hvis der var en simpel måde, at sammenligne pristabellen på tværs af frequent flyer-programmer?
  • Men hvad nu hvis der var en måde, der let viser dig, hvor mange American Express Membership Rewards point eller Starwood Preferred Guest points – som er meget værdifulde, fordi de kan overføres til andre loyalitetsprogrammer – du skal bruge til at erhverve de nødvendige miles?
  • Og endelig, hvad hvis der var en utrolig simpel måde, at søge efter bonusbilletter på tværs af alle de frequent flyer-programmer?
  • Og det ville ikke være godt at springe direkte til det bedste program for at logge ind og afslutte din bonusbestilling?

Der er! Og hjemmesiden hedder AwardEx.

Jeg forsøger mit bedste for at undgå at overdrive – hvem er ikke træt af den overdrevne lovprisning af kreditkort fra visse amerikanske bloggere – men her hos InsideFlyer mener vi virkelig, at AwardEx har potentialet til at blive en afgørende del af dine “miles og points” værktøjskasse. Webstedet / Appen bliver videreudviklet i raketfart i Silicon Valley, men InsideFlyer-læsere får allerede mulighed for at tilmelde sig.

Hvilke flyselskaber / hotelkæder / kreditkort understøttes?

Alle vores favoritter er til stede  … undtagen en! Holdet bag AwardEx har lovet os, at British Airways Executive Club er øverst på listen over programmer, der skal tilføjes i december.

I mellemtiden vil prisen på British Airways stadig fremkomme i dine søgninger via andre Oneworld-flyselskaber (Qantas, Cathay Pacific osv.).

Hvordan bliver du medlem

Klik her!

Desværre er de bedste ting i livet sjældent fri. Selv førsteklasses priser har skatter og tillæg, der skal betales. Men hvert nyt medlem af AwardEx vil modtage 5 gratis kreditter for at prøve det.

Hvis du er blevet træt af at åbne nye konti for at få fem gratis kreditter (jeg “travel hacker” lige så meget som dig), kan du overveje at betale for tjenesten. AwardEx har to forskellige prismodeller: et månedligt abonnement og et stort køb af kreditter.

Med fem gratis kreditter synes jeg, at du skal give AwardEx et forsøg. Lad os høre din mening i kommentarfeltet. Og se efter et kommende indlæg om hvordan man søger efter prisflyvninger via AwardEx …

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Craig Sowerby fra vores søsterside Insideflyer.co.ukHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *