Hvilken lounge skal man vælge i Heathrow Terminal 2? (United)

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hele 25 flyselskaber i Star Alliance flyver til den nye Heathrow Terminal 2. Så hvis man har et Star guldkort eller flyver på Business/ First, så har man 4 lounger at vælge imellem. InsideFlyer har besøgt Air Canada, Singapore Airlines, United og Lufthansa loungerne i Heathrow og giver gode råd om hvilken lounge man skal vælge. Læs her om United Club.

Læs anmeldelse af Air Canada loungen her.

Læs anmeldelse af Singapore Airlines loungen her.

Læs anmeldelsen af Lufthansa loungen her.

United Club

United Airlines loungen ligger lige som Air Canada og Singapore Airlines loungerne i Terminal 2B, som ligger ca. 10 minutters gang fra Terminal 2A.

This slideshow requires JavaScript.

Hvis man har prøvet en United lounge i USA, så bliver man positivt overrasket, når man træder ind i United Club i Heathrow. Her er en lækker indretning og stort udvalg af både alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer, samt en omfattende buffet.

This slideshow requires JavaScript.

I den lange bar er der et meget stort udvalg af både standard drinks og nye drinks, jeg aldrig har set før. I modsætning til i USA, hvor man betaler for premium drinks, så er alting gratis her – og bartendere forventer heller ikke tips. I modsætning til de tre andre lounger jeg besøgte i Terminal 2, så har United ikke nogen fadøl, men kun flaskeøl.

I baren bestilte jeg en mojito, som er en af mine yndlingsdrinks. Selv om de har en masse remedier, så havde de alligevel ikke en isknuser.

This slideshow requires JavaScript.

Foruden at kunne bestille alkoholiske drikke i baren, så var det også mulighed for selv at mixe sine ikke-alkoholiske drikke, ligesom der var en juice bar med 3 forskellige juicer.

This slideshow requires JavaScript.

Der er også en meget omfattende buffet med både varme og kolde retter.

This slideshow requires JavaScript.

I loungen er der hængt nostalgiske sort-hvid foto op fra flyvningens barndom.

Følgende Star Alliance flyselskaber flyver til Heathrow; Aegean Airlines, Air Canada, Air China, Air India, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Avianca, Brussels Airlines, Croatia Airlines, EGYPTAIR, Ethiopian Airlines, EVA Air, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, SWISS, TAP Air Portugal, Turkish Airlines, THAI og United.

Tilsammen opererer de 117 fly hver dag til 44 destinationer i 27 lande fra Heathrow. Alle disse fly giver adgang til det fulde Star Alliance netværk med mere end 18.400 daglige fly til 1.300 lufthavne i 191 lande.

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *