Hvilken lounge skal man vælge i Heathrow Terminal 2? (Lufthansa)

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hele 25 flyselskaber i Star Alliance flyver til den nye Heathrow Terminal 2. Så hvis man har et Star guldkort eller flyver på Business/ First, så har man 4 lounger at vælge imellem. InsideFlyer har besøgt Air Canada, Singapore Airlines, United og Lufthansa loungerne i Heathrow og giver gode råd om hvilken lounge man skal vælge. I denne artikel besøger vi Lufthansa loungen og sammenligner de fire lounger, som alle har deres fordele.

Læs anmeldelse af Air Canada loungen her.

Læs anmeldelse af Singapore Airlines loungen her.

Læs anmeldelse af United Club her

Lufthansa har to lounger i Heathrow Terminal 2A.  Business loungen er forbeholdt rejsende på Business eller i besiddelse af et Miles & More Frequent Traveller kort, hvilket svarer til sølv status i Miles & More. Hvis man har Star guld eller højere, så får man adgang til den bagvedliggende Senator lounge.

I modsætning til andre Lufthansa lounger jeg har besøgt, så går man fra receptionen igennem Business loungen for at komme til Senator loungen. I receptionen får man udleveret en lille papirslip med en QR kode, som man skal scanne ved indgangen til Senator loungen for at døren åbner.

This slideshow requires JavaScript.

Da jeg kom ind i Senator loungen ved 19-tiden var der meget få siddepladser tilbage. Jeg måtte derfor sidde ved et mindre bord, hvor der desværre ikke var noget strømstik. Som den eneste af de fire lounges jeg besøgte, så var der faktisk julepyntet i midten af december.

This slideshow requires JavaScript.

I loungen er der en lang buffet, hvor der også er drikkevarer. Der var en enkelt varm ret samt kartoffel – og grøntsagssupper . Desuden var der nogle kolde salater og ost.

This slideshow requires JavaScript.

Øludvalget er lidt utraditionelt for en Lufthansa lounge, da det består af Budweiser og Becks. Normalt er der hos Lufthansa en tysk hvedeøl i stedet for en amerikansk Budweiser. Der er et pænt udvalg af tyske og franske vine, inklusive flere mousserende.   Der er også et pænt udvalg af spiritus inklusive en 12 års Balvenie whisky.

Da det er den eneste Star Alliance lounge i Terminal 2A, er den oplagt at bruge hvis man kun har kort tid til afgang. Hvis man kommer fra en anden europæisk destination eller starter flyvningen i Heathrow, så er Lufthansa loungen et godt valg. Også fordi man sandsynligvis kun har en kort flyvning foran sig og ikke behøver et stort måltid.

Sammenfatning

Hvis man skal flyve til en europæisk destination, så er Lufthansa loungerne det bedste alternativ, hvis man ikke vil bruge to gange 10 minutter på at gå over i Terminal 2B. I Terminal 2B er United loungen den største og har en imponerende bar med mange drinks, men desværre ikke noget fadøl.  Der er også et pænt udvalg af varme og kolde retter i United loungen. Det samme gælder også for Singapore Airlines loungen; dog lidt afhængigt af hvornår man kommer. Her kan man også få mixet sin drink i baren. Air Canada loungen har et lidt mindre udvalg af fødevarer, men har som den eneste lounge hele fire fadøl at vælge imellem.

Følgende Star Alliance flyselskaber flyver til Heathrow; Aegean Airlines, Air Canada, Air China, Air India, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Avianca, Brussels Airlines, Croatia Airlines, EGYPTAIR, Ethiopian Airlines, EVA Air, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, SWISS, TAP Air Portugal, Turkish Airlines, THAI and United.

Tilsammen opererer de 117 fly hver dag til 44 destinationer i 27 lande fra Heathrow. Alle disse fly giver adgang til det fulde Star Alliance netværk med mere end 18.400 daglige fly til 1.300 lufthavne i 191 lande.

 

 

 

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *