Flying Blue sænker miles priser for awardrejser til Nordamerika

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Flying Blue har permanent reduceret priserne for awardrejser til USA, Mexico og Canada.

Det betyder, at du har brug for færre Flying Blue-miles for at bestille en awardbillet hos KLM eller Air France. Du kan allerede booke en billet på economy class fra 15.000 miles. Dette har også en direkte indvirkning på Promo Rewards, så du allerede i denne måned kan bestille en billet fra 11.250 miles.

Permanent lavere Flying Blue-priser

Det var påfaldende i denne måned, at billetterne i Promo Rewards allerede var i den lave ende til f.eks. New York. KLM annoncerede allerede dette prisfald på et webinar for frequent flyer i Norden i september. Denne reduktion er blevet gennemført så priser i miles passer bedre med de almindelige kontantpriser på disse ruter.

For eksempel kan du nu booke en almindelig awardbillet på Economy Class til:

  • New York med KLM i 15.000 miles (var 22.000)
  • Montreal med KLM i 15.000 miles (var 22.500)
  • Boston med KLM eller Air France for 17.000 miles (var 21.500)
  • Cancun med Air France i 20.000 miles (var 28.000)

Priserne vist i milesberegneren er endnu ikke blevet opdateret, men hvis du søger efter en billet på KLM eller Air France hjemmeside, kan du allerede nu bruge de lavere priser.

Udover kilometerne betaler du også et kontantbeløb, der til dels afhænger af rejseklassen. For eksempel betaler du et højere beløb for en World Business Class-billet sammenlignet med en Economy Class-billet.

Skåret over en bred kam, få du bedst værdi for dine miles på en interkontinental rejse. Rejser indenfor Europa koster selvfølgeligt færre points, men giver mindre værdi for hvert point i forhold til at købe billetten til kroner og ører. Når Virgin Atlantic kommer med i Skyteam alliancen bliver der endnu flere muligheder for at optjene Flying Blue miles til Nordamerika, og måske også flere muligheder at bruge miles.

Billeder: KLM / Flying Blue

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Kilian og bragt på vores hollandske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *