Virgin Atlantic ny Flying Blue partner – optjen miles og XP

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Virgin Atlantic er officielt blevet partner i Flying Blue, loyalitetsprogrammet fra bla. KLM og Air France. Du kan optjene miles og XP, samt købe bonusbilletter for flyvninger med Virgin.

Det hang allerede i luften efter selskaberne udvidede deres joint venture, men nu er Virgin Atlantic altså officielt partner i Flying Blue programmet. Dette betyder, at medlemmer af KLM og Air France loyalitetsprogrammet nu kan spare miles og XP på kvalificerede flyvninger med Virgin Atlantic og kan bruge miles på bonusrejser. Elite Plus-medlemmer får også adgang til Virgin Atlantics lounger; The Clubhouse.

Optjening af miles og XP

Flying Blue-deltagere kan optjene miles og XP på flyvninger med en Virgin Atlantic (VS) eller Delta Airlines (DL) flykode og som udføres af af Virgin Atlantic, KLM, Air France eller Delta. Optjeningen er som følger:

Disse procentsatser gælder, hvis du har en VS- eller DL-billet. Hvis du bestiller en KL- eller AF-codeshare, sparer du miles baseret på din billetpris og ikke afstanden. Du sparer ingen miles på bookingklasser, der ikke er angivet i diagrammet ovenfor, eller rejser betalt med miles. Antallet af XP afhænger af zonen og er lig med spareskemaet for alle Flying Blue-partnere.

Bonusrejser

Flying Blue miles kan nu også bruges på flyvninger, der både tilbydes og udføres af Virgin Atlantic. Disse kan bookes online, hvor du også kan finde priser, som afhænger af hvor og hvornår du vil flyve.

Denne artikel er baseret på en artikel oprindeligt skrevet af The Flying Dutchboy fra vores søsterside Insideflyer.nl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *