4 nye lande – 3 dækker nu 99% af danskernes rejsemål med 3LikeHome

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Kunder hos 3 med 3LikeHome i deres abonnement kan fra den 14. januar også bruge mobilen i Vietnam, Malaysia, Sydkorea og Taiwan til samme priser som i Danmark. Med tilføjelsen af de fire nye lande kan kunderne nu roame frit i 99% af de lande, som danskerne primært rejser til.

Teleselskabet 3 har en ambition om at blive det første teleselskab, der gør hele verden til roamingfri zone. I dag tager selskabet næste skridt på rejsen mod målet ved at indlemme Vietnam, Malaysia, Sydkorea og Taiwan i 3LikeHome-konceptet. Dermed kan både 3’s privat- og erhvervskunder med 3LikeHome i deres abonnement bruge deres smartphone og mobile bredbånd, som de plejer, i 63 lande til samme priser som i Danmark.

David Elsass, der er direktør for privatmarkedet hos 3 fortæller at:

Målet er, at kunderne skal have ultimativ frihed og nyde hele verden roamingfrit. Det er en stor ambition, som tager tid at nå. Men vi nærmer os støt og tager naturligvis først de lande, hvor flest danskere kommer. Vi er nu nået op på 99% af de lande, som kunderne rejser til, så vi er ret godt på vej.

David Elsass forsætter:

For et par år siden viste vores undersøgelser, at nogle kunder ligefrem valgte destination efter, om der var 3LikeHome i det pågældende land. Det behøver de sjældent bekymre sig om i dag.

Vi vil prøve det før naboen

Hos 3 har man også valgt at tilføje Vietnam, Malaysia, Sydkorea og Taiwan i 3LikeHome, fordi landene passer til nogle af de trends, som kommer til at præge de næste års rejser.

David Elsass afslutter med:

Vi vil gerne være det foretrukne teleselskab for rejselystne danskere, og derfor følger vi naturligvis også med i de seneste rejsetrends. Her viser det sig, at danskerne i stigende grad gerne vil på autentiske rejser og besøge uudforskede steder – og gerne før naboen har været der. De fire nye 3LikeHome-lande passer godt til disse ønsker, og på den måde er vi nu også i gang med at fremtidssikre 3LikeHome.

Om 3LikeHome

  • 3 droppede som de første roamingafgifterne i 2014, hvor teleselskabet lancerede 3LikeHome i seks lande
  • 3LikeHome dækker i dag 63 lande
  • 3LikeHome er inkluderet i alle Fri Tale- og bredbåndsabonnementer for privatkunder samt en række erhvervsabonnementer hos 3

3LikeHome dækker

  • Trafik på alle netværk i de pågældende lande, ikke kun 3’s netværk
  • Modtagelse af kald og opkald til danske og lokale numre
  • SMS/MMS til danske numre og til lokale numre
  • Op til 20 GB data i op til 30 dage af gangen. Data forbruges fra den datamængde, der er inkluderet i kundens abonnement
  • Opkald til udenlandske numre uden for det land, man befinder sig i, koster almindelig udlandstakst

Læs mere om 3LikeHome her

Forsidebilledet: Halong Bay – Vietnam – (taget af Henrik Olsen)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *