Emirates åbner ny lounge i Rom Fiumicino lufthavn

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Flyselskabet Emirates har åbnet en ny lounge i Leonardo da Vinci-Fiumicino-lufthavnen i Rom for sine mest loyale kunder og rejsende i premium klasser. Flyselskabets rejsende kan vente sig mere komfort, ligesom at den nye lounge har en mere praktisk beliggenhed.

Den nye lounge er åben for rejsende i First Class og Business Class, samt SkyWards Gold- og Platinum-medlemmer. Den nye lounge har en langt mere praktisk beliggenhed end den gamle lounge. Emirates har to daglige afgange fra lufthavnen i Rom med Boeing 777 og Airbus A380.

Moderne design og udseende

Den nye Emirates-lounge ligger på 2. sal i terminal 3 ved gate E22-E24. Den nye beliggenhed giver udsigt over startbanen og mulighed for at gå ombord på flyet direkte fra loungen. Loungen er 950 kvadratmeter stor og har siddepladser til 162 gæster. Emirates Skywards Silver- og Blue-medlemmer som rejser i økonomiklasse har mulighed for at købe loungeadgang.

Den nye lounge er bygget efter samme moderne design som nye Emirates-lounger i andre lufthavne. Loungen byder på faciliteter som TV, siddeområder og hvilestole, spiseområde, bederum og bruser. Gæsterne kan også nyde en omfattende buffet bestående af varme og kolde retter. Udvalget inkluderer også italienske specialiteter og sæsonretter, samt internationale vine og andre drikkevarer. En børnemenu er også tilgængelig for de yngste gæster.

Satser stort på egne lounger

Mohammed Mattar fra Emirates fortæller:

Den nye lounge er investering på 4,5 millioner USD. Den er en viktig del af vores satsning på at give loyale kunder og rejsende med vores premiumprodukter bekvemmelighed og bedst mulig komfort. Ikke bare i luften, men også på jorden. Den nye lounge i lufthavnen i Rom er vores 42. lounge, noget som gør vores netværk af lufthavne til en af verdens største. Vi kommer til at fortsætte med at åbne nye lounger og fornye vores eksisterende tilbud.

Foruden loungerne i lufthavnen i Dubai har Emirates lounger i Auckland, Bangkok, Beijing, Birmingham, Boston, Brisbane, Cairo, Cape Town, Colombo, Delhi, Düsseldorf, Frankfurt, Glasgow, Hamburg, Hong Kong, Istanbul, Johannesburg, Kuala Lumpur, London, Los Angeles, Manchester, Melbourne, Milano, München, New York, Paris, Perth, San Francisco, Shanghai, Singapore, Sydney, Tokyo og Zürich.

Flyselskabet har totalt investeret mere end 350 millioner amerikanske dollar i sit loungetilbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *