Rejse Deal: Business Class til Rio de Janeiro for kun 8.626,- kroner

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Ingen weekend uden en god rejse deal. Vi har igen fundet en god rejse deal og denne gang er det i Business Class til Rio de Janeiro for kun 8.626,- kroner. Du rejser fra Paris med enten Lufthansa eller Edelweiss Air.

Hvis du ønsker den bedst mulige komfort på dine rejser, samt ekstra gode værdi for pengene, er denne rejse deal lige noget for dig. Du rejser på det lange stræk til Rio de Janeiro i en god Business Class kabine og du optjener samtidig gode bonuspoint til for eksempel din SAS EuroBonus konto. Eneste ekstra ting er at finde en billig billet (måske bonusbillet) fra København og til Paris (CDG).

Der er i øjeblikket ganske mange afgange at søge på frem til slutningen af november måned. Med disse gode rejse deals, så anbefaler vi altid at du får bestilt hurtigst muligt, da de nogle gange forsvinder igen ret hurtigt.

Eksempel på rejseplan

Vi har i dette eksempel på en rejseplan valgt at rejse ud den 9. april 2019 og hjem igen den 16. april 2019. Dette giver en rejseplan med  rimelige korte ventetider og en pris på kun 8.626,- kroner for en returbillet.

I dette eksempel rejser du med Edelweiss Air på den lange flyvning mellem Zürich og Rio de Janeiro. Der findes også flere muligheder, hvor det er med Lufthansa du flyver den lange strækning.

Søg og bestil

Du kan som tidligere nævnt finde disse super lave priser på en Business Class flyvning frem til slut november 2019.

Søg via Momondo på dette link og så kommer priserne frem.

Bonuspoint

Da Edelweiss Air ikke er medlem af Star Alliance, så kan du ikke optjene EuroBonus point, hvis du vælger at flyve med dem. Men disse kan optjenes til Miles & More programmet fra Lufthansa gruppen.

Vil du optjene EuroBonus point, så skal du vælge en af de afgange, som rutes via Frankfurt med Lufthansa. Så vil du optjene EuroBonus point.

Business Class sæder

Hvis du flyver med Edelweiss Air, så ser sæderne i Business Class således ud:

Edelweiss Air Business Class – Foto: Edelweiss Air

Hvis du flyver med Lufthansa, så ser sæderne i Business Class således ud:

Lufthansa Business Class – Foto: Lufthansa

 

Forsidebilledet: Pixabay

Kommentarer

  1. Jakob siger

    Hvordan finder man de billige datoer? Er det trial and error eller er der en nemmere måde?

  2. Casper siger

    Jeg har svært ved at finde afgange med Lufthansa til ovennævnte priser. Er der nogen, der har haft held med det? Vh Casper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *