Emirates: Vi ser frem til at genoptage Live-tv og Wifi igen når det er muligt

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

InsideFlyer bragte tidligere i dag en artikel om, at Emirates udbud af gratis WiFi og Live-TV ombord, ikke længere ser ud til at være en service ombord ombord.

Emirates PR bureau i Danmark, har senere henvendt sig til InsideFlyer, og bekræftet indskrænkelsen af udbudet ombord. De fortæller dog samtidig, at det forhåbentlig blot bliver en midlertidig suspendering af visse services.

Grundet den stilstand der er i luften, har Emirates nemlig ikke samme mulighed for, at købe store mængder data, således at servicerne bliver økonomisk rentable. Derfor indføres betaling på WiFi og en komplet fjernelse af Live-TV i en periode, hvor det ikke økonomisk giver mening at købe disse services i store mængder. Emirates fortæller:

Denne pandemi har ’disrupted’ mange forretningsmodeller – også for flyselskaber, satellitkommunikation og dataudbydere. Da Emirates havde alle fly i luften kunne vi købe datatrafik i store mængder, hvilket gjorde det muligt at tilbyde en gratis WiFi-service, omend flyselskabet stadig subsidierede tjenesten med millioner af dollars hvert år.

Live-tv var enormt populært på Emirats’ ice-tjeneste, og her var sport den største attraktion. Tjenesten har betydelige omkostninger til data og licensrettigheder, men vi investerede i dem som en del af vores overordnede kundeoplevelse. Med færre globale sportsbegivenheder i øjeblikket har LiveTV en meget reduceret værdi. Vores kunder kan holde sig ajour med nyhedsoverskrifterne enten via deres mobiltelefon data-roaming eller via en WiFi-pakke. Som alle flyselskaber har vi været nødt til at tilpasse vores inflight-tilbud til den aktuelle situation, men vi overvåger udviklingen nøje og ser frem til at genoptage disse populære tjenester, når det er praktisk muligt.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *