Emirates fjerner gratis Wifi og live tv

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Emirates som er et de flyselskaber der tilbyder bedst service i verden, fjerner nu to store dele af underholdningen ombord.

Emirates har siden de fik Wifi på deres fly, tilbudt 20mb databrug, gratis til alle passagerer ombord. Ligeledes har Business- og First Class passagerer, samt elitemedlemmer haft ubegrænset brug af internettet på flyene. Men det ser ud til at få en brat afslutning.

Før Emirates overhovedet er kommet i luften igen, efter Corona-krisen, har de fjernet den gratis brug af internet ombord, fra deres hjemmeside om produktet. Dermed vil man, afhængig af flyveturen, komme af med et beløb for at bruge internettet.

Selvom hastigheden på forbindelsen ikke var den bedste, det at fjerne den gratis adgang, et symbol på hvad vi kan forvente kommer til at ske med luftfarten den nære fremtid – for når et af verdens mest servicemindede flyselskaber fjerner gratis adgang til Wifi, tyder det på at man virkelig er nødt til at finde måder at spare på i flyselskaberne.

Emirates A380 First Class. Billede: Emirates

Live-TV er slut

En af de ting, som Emirates har markedsført deres underholdningssystem -“ICE” – ombord på flyene med, er muligheden for at se live-TV. Denne mulighed ser nu ud til at være fjernet, da hele siden om live-TV slet ikke eksisterer på selskabets hjemmeside mere. Man kan altså derfor ikke følge med i live fodboldkampe eller nyhedsudsendelser længere.

De to besparelser ser måske ikke ud af meget, men kommer alligevel til at forringe oplevelsen af underholdningen, ombord på flyene fra selskabet.

Opdatering: Emirates har senere meddelt at det sandsynligvis blot bliver midlertidigt, at disse services indskrænkesHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *