Qatar Airways trækker nu lidt i land i forhold til deres Travel With Confidence retningslinjer

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Træerne vokser alligevel ikke helt ind i himlen når det gælder Qatar Airways ellers meget generøse Travel With Confidence retningslinjer.

Som vi skrev den anden dag, har Qatar Airways justeret deres retningslinjer for ombooking og annullering, så de nu har nogle af det mest generøse og fleksible regler på markedet. Blandt andet kan du foretage et ubegrænset antal ændringer af din billet. Henover weekenden har Qatar Airways alligevel følt trang til at trække lidt i land.

Nye billetter låses i 14 dage

Ud over frit at kunne ændre i en billet købt senest 30. september, for rejse inden 31. december, så havde du også mulighed for, at booke om inden for samme kabine. Nu har Qatar Airways strammet reglerne hvis du ønsker at ændre en billet som ikke er ramt af ændringer eller annulleringer foretaget af flyselskabet.

Først og fremmest kan du først ændre din billet 14 dage efter du har købt den. Derudover kan du nu “kun” ændre til samme booking-klasse og eventuelle prisdifferencer på billet, skatter, afgifter og/eller brændstoftillæg, skal du nu betale for.

Selv med denne stramning af reglerne, tilbyder Qatar Airways fortsat nogle af de meste attraktive ændrings- og annulleringsregler på markedet lige nu.

Kilde og fotokredit: Qatar Airways.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *