Qatar Airways har endnu en gang forbredret deres Travel With Confidence retningslinjer

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Qatar Airways tror på fremtiden og planlægger i de kommende måneder at flyver igen til omkring 80 ruter rundt om i verden. For at stimulerer både eksisterende og fremtidige kunder til at rejse, har selskabet justeret deres retningslinjer, så de nu er ekstremt attraktive og fleksible.

Der er ingen tvivl om, at Qatar Airways med de opdaterede Travel With Confidence-retningslinjer forsøger at puste lidt liv i folks rejselyst. Mange rejsende er, forståeligt nok, tilbageholdende omkring at bestille nye flybilletter og rejser.

Økonomi på Qatar Airways Boeing 777-200LR

Mange valgmuligheder

Hvis du køber en flybillet med Qatar Airways inden 30. september, med rejse senest 31. december 2020, så har du en række muligheder til rådighed hvis du får behov for, eller lyst til, at ændre dine rejseplaner:

 • Du kan holde billetten i live i op til to år fra den oprindelige billets udstedelsesdato.
 • Du kan få en voucher (EMD) med billettens værdi + 10%. Voucheren er gyldig i to år fra voucherens udstedelsesdato.
 • Du kan bytte værdien af din billet til Qmiles (100 Qmiles per USD din billet har kostet).
 • Hvis Qatar Airways annullerer en eller flere af dine flyvninger, kan du bede om en fuld refundering.
 • Det bedste er dog næsten, at du kan foretage et ubegrænset antal ændringer af din billet: Du kan frit ændre rejsedato og destination indenfor en radius af 5.000 miles af den oprindelige destination.

I de noter som Qatar Airways har sendt ud til rejsebureauer verden over, fremgår det helt tydeligt, at ved ændringer af billetter med hjemkost senest 31. december, der opkræves der ikke en eventuel prisdifference. Det vil altså sige, at den nye rejse blot skal bookes i samme kabine – Economy, Business eller First. Eventuelle prisdifferencer i form af skatter, afgifter, brændstoftillæg eller ændringsgebyrer, som normalt opkræves, skal du heller ikke betale for.

Disse nye retningslinjer giver en helt uhørt fleksibilitet i forhold til, at kunne ændre din billet hvis f.eks. rejsevejledninger rundt om i verden ændre sig efter du har købt din billet. Eller hvis du slet og ret får lyst til at rejse til en anden destination.

Kilde og fotokredit: Qatar Airways.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

 1. Anders Pedersen (PhD, Forest genetics) siger

  QRPC er ekstremt rigide med deres regelsæt og enhver tolkning bliver oftest brugt imod medlemmets interesser. Jeg havde Platinum status og blev degraderet til guld og sølv og derefter blev alle q-miles meget hastigt udløbne. Hvis miles er udløbne før en award booking er aflyst konfiskerer QRPC alle milesene idet de mener at genindsatte miles er udløbne . Også selv om alle potentielt udløbne miles i mellemtiden er blevet anvendt.
  Ydermere har de opfundet et 100 USD fee som de fratrækker enhver award booking der bliver aflyst selv om det er Qatar Airways der aflyser flights. Og rebooking gaelder kun hvis det er de(n) samme person til og fra samme sektor som rejser. Award bookings med OW partners er stort set umuligt meget besvaerligt og ingen oversigt og alternative datoer kan gives. Rebooking kræver at booking annuleres og derved fortabes alle potentielt udløbne miles. Dertil kommer at der naesten aldrig er award pladser available hos andre OW-ere, f.eks. Cathay Pacific og MH.
  Derudover er der nu opfundet et 100 USD non-refundable award booking fee. Something is rotten in the state of Qatar….jeg er nu blevet BAEC guld i stedet for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *