Har du et pendlerkort hos SAS? Så kan du flyve gratis med NORDIC Seaplanes

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Nordic Seaplanes tilbyder nu, at indehavere af et SAS pendlerkort til ruten mellem Aarhus Lufthavn og Kastrup Lufthavn, kan flyve gratis med på ruten mellem Aarhus Havn og Københavns Havn indtil udgangen af maj.

Da der endnu ikke flyves på indenrigsruten mellem CPH og AAR, tilbyder Nordic Seaplanes nu gratis flyvetur mellem de to byer i stede. Dette gør de fordi, de synes det er synd for de passagerer, der ellers ligger inde med et ubrugeligt pendlerkort. Det betyder altså, at man som ejer at et SAS pendlerkort, kan benytte det hos Nordic Seaplanes – helt uden ekstra betaling.

Ekstra fordele

Kortet giver ikke alene en billet, det giver også adgang til vores lounge i begge byer og tilmed at kunne låne en GRATIS Audi ved ankomst til Aarhus eller København.

Fartplan

Herunder kan du se fartplanen for resten af maj måned.

Booking

For at booke din plads med pendlerkort, skal man skrive en mail til Rikke hos Nordic Seaplanes. ([email protected])

Det er vigtigt at du husker at sende en kopi af dit pendlerkort første gang du booker. Bemærk at tilbuddet heller ikke gælder for kunder, der allerede har klippekort hos Nordic Seaplanes.

Kilde samt billeder: Nordic SeaplanesHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *