Køb de tomme sæder: Emirates med nyt tilbud til Economy Class-rejsende

Emirates Premium Economy

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Passagerer på flyselskabets økonomiklasse bliver nu tilbudt at købe tomme tilstødende sæder, så man kan få mere plads og privatliv ombord på flyet.

Samtidig introduceres generøse rabatter ved betaling af overvægt, for at imødekomme et ønske fra rejsende på essentielle rejser.

Flyselskabet Emirates Airlines tilbyder nu Economy Class-rejsende endnu mere personlig plads og privatliv ombord på flyet, da flyselskabet netop har åbnet for muligheden for at købe op til 3 tilstødende tomme sæder.

De tomme sæder vil kun blive tilbudt de passagerer, der i forvejen kan forevise en bekræftet booking i Økonomiklasse (Economy Class) og det er ikke muligt på forhånd at booke disse ekstra tilstødende tomme sæder, da der skal kunne tilbydes plads til alle, der ønsker at rejse på ruten.

De tilstødende tomme sæder vil derfor kun blive tilbudt ved check-in skranken i lufthavnen forud for afrejsen og et tomt sæde vil koste mellem 55-165 amerikanske dollars, eller hvad der cirka svarer til 350 – 1100 danske kroner pr. sæde + dertilhørende skatter og afgifter for rejsen.

Normalt plejer det at være ret begrænset med sæde- og benplads generelt set på rejser i Økonomiklasse og især ved rejser i mange timer og over længere afstande, anser de fleste passagerer det for rart med ekstra plads.

Særligt i disse Coronavirus-tider er det netop vigtigt med god afstand til andre rejsende. Passagerer hos Emirates Airlines har derfor efterspurgt mere plads og privatliv ved rejse i Økonomiklasse (Economy Class) og nu har Emirates så introduceret muligheden for tilkøb af ekstra tilstødende tomme sæder.

Køb af tomme sæder henvender sig f.eks. til (ægte/kæreste)par, der ønsker at have en hel række for dem selv (max. 3 sæder i samme række), forældre der rejser med små børn, eller til de rejsende, som i denne pandemi-tid ønsker en forsikring af at have mere plads omkring sig.

Nye generøse rabatsatser ved betaling af overvægt

Ud over det nye plads-produkt, har Emirates Airlines også introduceret nye generøse rabatsatser ved betaling af overvægt af bagage. Dette er for at hjælpe de rejsende, som på essentielle rejser har brug for at tage netop de ting med hjem, som der er allermest brug for. Rabatsatserne varierer mellem 35 % og helt op til 60 %, afhængig af det pågældende omfang og der skal betales i forvejen op til 4 timer før afrejse.

Hos Emirates Airlines er sikkerheden i top og flyselskabet er blandt de førende i verden, når det kommer til at udvikle nye teknologier på rejsen. Senest har flyselskabet f.eks. introduceret ny kontaktløs teknologi, for at hjælpe de rejsende nemmere igennem lufthavnen i Dubai.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *