Residence Inn by Marriott Copenhagen Nordhavn er et nyt hotel som kommer i 2023

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I det nye område i Københavns Nordhavn kommer Marriott med et nyt hotel. Det bliver for første gang i Norden at vi ser et Residence Inn.

Det bliver et hotel med både hotelværelser og hotellejligheder som ser dagens lys i 2023. Selve placeringen er i PFA Ejendommes Nordø projekt.

Det er positivt at se at der trods en corona pandemi forsat er nogle hoteller som ser dagens lys. I år vil vi se nye hoteller fra de store kæder som for eksempel Clarion (Comfort i lufthavnen) og Scandic med deres nye hotel ved siden af “Den Blå Planet”.

Med det nye Residence Inn by Marriott Copenhagen Nordhavn ser København forsat nye hoteller komme til. Vi forventer også at vi ser et Hilton hotel i Danmark inden for de næste par år.

Residence Inn by Marriott Copenhagen Nordhavn
Residence Inn by Marriott Copenhagen Nordhavn. Foto: Core Hospotality

Det er Marriott International som i går udsendte en pressemeddelse om at der var underskrevet en aftale med den danske hoteloperatør Core Hospitality. Aftalen er at bring det første Residence Inn til Norden via hotellet i Københavns Nordhavn.

Med introduktionen af Residence Inn by Marriott i Norden, så er det for at kunne følge med den efterspørgsel vi ser for vores internationale hotelvaremærker.

Axel Steinbach, Director of International Hotel Development, Nordics, Marriott International.

Både for turister og forretningsrejsende

Det nye Residence Inn by Marriott Copenhagen Nordhavn vil tiltrække både turister og forretningsrejsende. Det sker via hotelovernatninger, men også fordi hotellets 95 værelser bliver indrettet som moderne hotellejligheder. Der vil du kunne opleve separat områder for afslapning, arbejde og seng. Der vil også være et mindre køkken i hvert værelse. Ud fra nedenstående modelbillede, så ser designet flot og skandinavisk ud, men ikke vi er spændt på at se størrelserne for de enkelte værelser og om der er store værelser til familier.

Residence Inn by Marriott Copenhagen Nordhavn
Residence Inn by Marriott Copenhagen Nordhavn. Foto: Core Hospotality

Fællesfaciliteterne vil være ting som loungeområde, fitness, restaurant og cykeludlejning.

Det er tegnestuen Henning Larsen, som har designet hotellet. Alle værelserne får enten udsigt til havnen og vandet eller ind i selve bygningens gård.

God placering og hurtigt til centrum eller lufthavn

Nordhavnen er et af de nyeste områder i København og er lige nu i rivende udvikling. Der vil i området være flere aktiviteter (og andre hoteller som for eksempel Comwell Portside). Du vil finde supermarkeder, biograf, restauranter og cafeer.

Hotellet ligger centralt og med kig til DFDS terminalen. Foto: Core Hospitality

Dertil vil du hurtigt kunne komme med Metroen til centrum af København eller Københavns Lufthavn. Fra hotellet kan du se over til DFDS og deres skibe som sejler til Oslo.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *