Norwegians trafiktal i februar var 97% under samme måned sidste år

Global Travel Awards

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegians trafiktal for februar blev kraftigt påvirket af lavere efterspørgsel som følge af myndighedernes rejserestriktioner i Europa.

I februar fløj 61.374 kunder med Norwegian, 97 procent færre end samme måned sidste år. Den totale kapacitet (ASK) faldt med 98 procent og passagertrafikken (RPK) faldt med 99 procent. Belægningsgraden lå på 38,1 procent, en reduktion på 44 procentpoint.

Smittesituationen og rejserestriktioner i Europa påvirker fortsat vores drift negativt i februar. Samtidig ser vi, at vaccineudrulningen i mange markeder giver øget optimisme og rejselyst, hvilket afspejles i positive bookingtendenser. Vi er klar til at ønske flere kunder velkommen ombord, så snart Europa åbnes gradvist igen.

Jacob Schram, koncernchef i Norwegian.

Norwegian havde i gennemsnit otte fly i drift i februar, hovedsageligt på norske indenrigsruter. I alt gennemførte Norwegian 96,8 procent af de planlagte flyvninger i februar, og af disse var punktligheden på 93,5 procent.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *