Comfort Hotel Copenhagen Airport flytter igen åbningen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi skulle have været på første besøg på det nye Comfort Hotel Copenhagen Airport den 1. marts, men vi fik besked på at hotellet endnu ikke var klar til at modtage gæster.

Vi kontaktede derfor Nordic Choice Hotel og for at få at vide hvorfor åbningen af det 605 værelsers store hotel igen var blevet flyttet.

Beskeden fra Comfort Hotel Copenhagen Airport.

Grunden er egentlig simpel. Corona pandemien påvirker to ting. Dels at nogle ting har taget længere tid og derfor ikke er færdige endnu, men nok vigtigste ting er at de ikke ser den helt store efterspørgsel.

Med de nuværende restriktioner der forventeligt var ved til tidligst efter Påske, så kommer der nok heller ikke noget behov eller efterspørgsel før sommerferiens rejser eventuelt starter op.

Det samme er naturligvis gældende for nabohotellet Clarion Hotel Copenhagen Airport. Helt generelt så siger direktøren følgende om situationen med begrænsningerne, hvor for eksempel at hotellet restaurant er lukket følgende:

Vi glæder os meget til den dag, hvor vi igen kan åbne op for vores restaurant og fylde den med gæster og god stemning.

Jesper Olesen. direktør for Clarion Hotel Copenhagen Airport.

Hvis vi nu kigger på en ny åbningsdato, så ser det lige nu ud til at blive i maj måned. Reservationssystemet er opdateret og første mulige bookingsdato er netop den 1. maj 2021.

hotellets hjemmeside står der at det åbner i maj måned 2021.

En overnatning for en person fra den 1. maj 2021 koster kun 594,- og er med morgenmad.

Dette må siges at være en ganske fair pris og vil du opleve luften af helt nyt hotel, så kan vi kun anbefale at booke en overnatning der. Gør du det, så kan det være vi møde i lobbyen på hotellets første åbningsdag.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *